2017. február 8., szerda

Bérelhető horgásztó

Van újra bérelhető horgásztó , bojlis tó és halnevelő tó is a kínálatunkban! Heves megyében bérelhető horgásztó szállással, buckaházzal 4-fő részére. Horgásztavak, halastavak, halnevelő tavak eladása és bérbeadása.


Eladó és bérelhető horgásztavak. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - horgásztó.

A tó magántulajdonban van. Szerecseny, Külterület. HALASTÓ, HORGÁSZTÓ ELADÓ KIADÓ Ipari ingatlan. A leendő üzletfele is így talált ránk!


Zoltán és Diana Horgásztó és Pihenőpark - Horgásztó , Göböljárás-puszta, Fejér. Burján Ingatlan - horgásztó értékesítés és bérlet. Pécstől 2km-re bekerített horgásztó nyaralásra kiadó.

Egész évben bérelhető , fűthető, klimatizált, igényes, közvetlen vízparti szállások, több árkategóriában. A vízen lévő horgászstégeken faházakban tudunk szállást biztosítani vendégeinknek. Faházat foglalni hétközben min. Ha pihenésre, nyugalomra vágyik és még halat is szeretne fogni, akkor ezt a helyet Önnek találták ki.


Délegyházán ha-os horgásztó részben, vagy egészében tulajdonostól eladó, vagy hosszútávra bérbeadó. Hatáozott idejű bérleti szerződés végén . DVÖZÖLJÜK, ÖNT A LUCFALVAI HORGÁSZTÓ WEBOLDALÁN! A Mátra és a Cserhát hegységek nyúlványainak kies kis völgyében, a hegyek közé ékelődve . Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Győrújbaráti horgásztó megújul! A teljes körű átalakítás az alábbiakat foglalja magába:.


Belterületi horgász és sport tó - szabadidő központ Vas Megyében. Teljes horgásztó buckaházzal bérelhető ! A családi tulajdonban lévő hektáros összefüggő négy tóból álló tórendszer és a . Boconád mellett, Hevesben. Klubtagjaink kérésére ez a varázslatos hangulatú félsziget ez évtől bérelhető !

Egyéb helyek, horgászhely, stég továbbra sem foglalható a . Klimatizált és fűthető faház apartmanok a horgásztó partján. Intenzív haltelepítés, kiváló vízminőség, éjszakai és bojlis horgászat, fitnesspark, camping. Az Úsztató Horgásztó Enying város határában található duzzasztott halastó, mely jól megközelíthető az M7-es autópályáról. Csónak bérelhető , etetőhajó használható. Pontymatrac használata kötelező!


Egy tó Pest mellett, Gödöllőn. Horgászjegy, horgász bérlet, hal, bérelhető eszközök ára. A bérelt területen (6A) áramvételezést almérő elhelyezése mellett.


Igény esetén a bérelt területhez külön éves bérleti díj ellenében (vízügyi igazgatóság felé) a . Prémium Vendégház Zalában, a Zalaszentmihályi- tó partján. Színvonalas, modern stílusban berendezett szálláslehetőség a gyermekbarát családi, horgász és . A horgásztó területén mozgásukban korlátozott vendégeink részére horgászhelyet. A Vendégház és a Horgásztó vendégei pihenését órás gondnoki szolgálat.


Bérelhető faházak (db). Tengerszem a Bakonyban! Budapesttől 6 Kecskeméttől km-re található, egész évben bérelhető , . Igen, ez a tó jelenleg egy háborítatlan természeti adottságokkal rendelkező vízterület, igazi horgász- és vízi paradicsom a Bakony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések