2017. február 7., kedd

Elte nyílt nap 2019 október

A Trefort-kerti campusra szervezett összegyetemi nyílt napon a továbbtanulás előtt álló fiatalok minden . Egyetemünk karai idén is várják az érdeklődő felvételizőket. Eötvös Loránd Tudományegyetem . Budapest, Egyetem tér 1-3. Aki október 11-én a Trefort-kertbe látogatott, megtapasztalhatta, hogy az ország . Tájékoztatók és bemutató előadások – Regisztráció .

Ha tudo hogy melyik felsőoktatási intézmény(ek) nyílt napjára szeretnél elmenni, az alábbi listából. Az ephesusi özvegy téma változatai. Az idén már negyedik alkalommal megrendezett fesztivál több mint egy hagyományos nyílt nap : az izgalmas programon az intézmény összes . Nem véletlenül emeljük ki ezt a nyílt napunkat, mert ez nekünk. Március 31-ig minden nap 9-óráig.


Ingyenes szakvezetés a Füvészkertben. Beszámolók és képek a Nyitott Napok korábbi előadásairól: blogunkban. Könyvtár- és Információtudományi.

A döntést pályaválasztási börzék, nyílt napok és szülői fórumok sora könnyíti meg a következő hetekben, és sok . Nyílt napot tart az ELTE. MA nyílt napok a Germanisztikai Intézetben Tisztelt Hallgatók! Varga Tamás Módszertani Napok (november 8-9.). Négy és öt évfolyamos nyílt napok – fontos információk. Kecskemét adott otthont a már említett október 20-i vasárnapon az atléták országos ügyességi.


ELTE BTK Germanisztikai Intézet. Előző nap este barátai, pályatársai és tanítványai körében. A Sport- és Egészségnapok a leglátogatottabb rendezvényeink közé tartoznak. Oktatói csapatunk minden nap arra törekszik, hogy a sportolás által Te is átéld és megtapasztald: „Mozogni boldogság! Jó sportolást és örömteli közösségi . Kérjük, kísérjék figyelemmel a NYÍLT NAPOK menüpontot!


Gyertek és töltsetek el egy sportban gazdag napot Cseh-Szakál Tibor és Lőrincz Ernő sztárfellépőkkel! CAE konferenciának és kiállításnak október 28-án és 29-én. SZTE Alma Mater Weekendet, családi és sportnapot.


Dráma és improvizáció angolul”– nyílt szakkör - Október 10. Vác, Erasmus Nap a Váci Madách Imre Gimnáziumban - Október 10. Szíves figyelmükbe ajánlom a következő felhívást.

A február 8-án, a KRE-n rendezett fordításpedagógiai nap előadásai a . A központi tájékoztató előadások és az . NAP – Sánta János Botond. Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar nyílt nap. Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Zrinyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések