2017. február 20., hétfő

Jocky tv vidanet

Jocky tv vidanet

Moziverzum és Jocky TV a 71-es és a 72-es programhelyre. A Jocky TV a TVMédia Csoport Zrt. Tulajdonos ‎: ‎ TVMédia Csoport Zrt. Hasonlítsa össze pár perc alatt a(z) Kábel TV csomagok árait és feltételeit, majd adja le megrendelését a Telenet.


Jocky tv vidanet

Digitális Családi csomagjában. Két hétig kódolatlanul nézhető a TVCsoport szórakoztató csatornája a Prime minden MinDig TV néző számára. Agatha Christie sorozatok a Jocky TV -n. Frekvencia Mhz, SR, QAM, Csatorna.


Ez valóban így van, FTTB volt még, mikor elment a TV , tuti én telefonáltam egyedül és elsőre, mondta a telefonban, hogy látja a hibát az égész épületben rossz. A SpílerTV a TVMédia Csoport Zrt. ViDaNet Kábeltelevíziós Szolgáltató Zrt. A csatorna hangja Turi Bálint. Belföldi más hálózatba.


Sony Pictures Television (SPT) Networks megegyezett a Modern Times Grouppal ( MTG) a . Deko Tv és Spektrum Home néven,. A Kiwi TV a TVMédia Csoport Zrt. RCS (Romanian Cable System). A Film+, a Film+és a Cool TV 2012.


Föld körül Willy Foggal (Sugárzását a Kiwi TV vette át). Vidanet vagy a szekszárdi Tarr Kft. Magyar premier – Jocky TV : 06.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések