2017. február 2., csütörtök

Pedikűr menete

A hagyományos pedikűr célja elsősorban a láb bőrének felfrissítése, esztétikussá tétele. Lássuk, hogyan lehet igazán egészséges, szép lábfejünk lépésről . A pedikűr folyamatát bemutató részes Step by Step videósorozat első része. A pedikűrözés lépései Kolman Erika bajnok oktató előadásában.


A lábápolás menete , részei: Vendég lap Minden pedikűrös kezelést megelőz egy dokumentációs lap, a Vendég lap felvétele. Pedikűr - lábiagnosztika menete , a vendégkártya szerepe: A pedikűr előtt ellenőrzzük, hogy nincs-e kezelést kizáró ok.

Ezt kikérdezéssel és szemrevételezéssel . Tökéletes otthoni pedikűr lépésről lépésre - A lábak meghálálják a gondoskodást - ha azonban nem szeretnél vagyonokat költeni pedikűrre, . Illóolajos, fertőtlenítő . A láb bőrtípusának megállapítása után, lábáztatás következik, az áztató vízbe tehetünk fertőtlenítőt, lábnyugtató vagy puhító sókat. A lábunk egy életen át hűségesen szolgál bennünket, mi mégis keveset törődünk vele. Sokszor egész napra szűk cipőbe zárjuk, hogy a divatot a kényelem elé . A kezelés előtt ajánlott a hagyományos pedikűr.


A gépi pedikűr több évtizede alkalmazott pedikűrözési mód a nálunk fejlettebb országokban. Az esztétikai pedikűr és a gyógypedikűr minden fázisa elvégezhető .

A perces pedikűr menete : -tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal. A perces pedikűr menete : -tejben gazdag hidratáló lábfürdő illatos rózsaszirmokkal. A szolgáltatás menete : Száraz manikűr. Problémás pedikűrt , mint pl körömbenövés, tyúkszem, gombás köröm kezelését is vállalom! Ferenczy Ildikó mobil pedikűrös és gyógypedikűrös.


CALLUX PRO Vegan pedikűr. Kezelés menete : Intenzív Gél pakolás a . A lábaink nagy igénybevételnek vannak kitéve a mai rohanó . Manikűr-Pedikűr-Talpreflexológia. A látottak és az elmondottak alapján lehet személyre szabottan felállítani a klasszikus manikűr menetét. Gél lakkozás lépésről- lépésre, részletes leírás a lég lakk elkészítéséről (zselé lakk, gellac).


A manikűr, pedikűr és műköröm szolgáltatásaim mellett vendégeim kedvence a spa kéz és lábápolás. A különböző bőrtípusoknak és az igényeknek . Lábbelik, zokni, harisnya eltávolítása 2. A kezelendő bőrfelület tisztítása, fertőtlenítése, öblítése, szárítása 3. Lábáztatás: célja a bőr . Kellemes SPA hatású kezelés szike nélkül! A spa pedikűr ötvözi a spa lábápolást és a gyógypedikűrt.

Az előbbi kiegészül a problémás lábak kezelésével és teljeskőrű szolgáltatást nyújt. Kombinált lábápolásnál a kezelést egyrészt a kézi lábápolás eszközeivel, másrészt a gép segítségével végezzük. Ez a kezelés hatásosabb, . Menete : lábáztatás, bőrkeményedés eltávolítása, körmök . Esztétikai pedikűr és gél-lakkozás lábra frissítő talpmasszázzsal. A professzionális lábápolásért felelős szakemberünknél a pedikűr és a. Pedikűr , lábápolás, géllakk lábra.


A pedikűr kezelés során a láb bőrét felfrissítjük, esztétikussá varázsoljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések