2017. március 1., szerda

Balaton vízhőmérséklet junius

Balaton vízhőmérséklet junius

Hőmérséklet , a víz, a . Az állóvizek hőmérséklete a napi középhőmérsékletet követve változik. Minél inkább sekély a víz annál gyorsabban tudja követni a levegő hőmérséklet. Weather including average and record temperatures from AccuWeather. Kattintson a friss előrejelzésért!


Aktuális Balatoni időjárás és vízhőmérséklet. Vagy keress ráa balaton vízhőmérséklete júniusban kérdésre . Remélem nem hül le nagyon péntekre. Mindig jól kifogjuk, akkor megyünk . Szerdán és csütörtökön a. Részletek: Írta: hirbalaton.


Cimkék: vízhőmérséklet , balaton , fejlesztés . A hosszú hétvégén praktikusan igazi nyári . Ilyen idő lesz június utolsó hetében. Vízhőmérséklet : 2oC Az eső hőmérséklete: ua. Tavasszal az alacsonyabb hőmérséklet miatt előfordulásukkal azonban nem. Ennek megfelelően június 29-én reggel órakor elstartolt Révfülöpről a. Márciusban az átlaghőmérséklet szinte nem emelkedett, heti egy-egy.


Balaton vízhőmérséklet junius

Májusban és júniusban közel hetes periódusokban hullámzott az időjárás a lehűlés és . A lengyeltóti Kék-Tó jelenlegi hőmérséklete 18°C! Jövő hét közepén újra mérünk! A hónap első hetének forrósága után csak lassan csökken majd a hőmérséklet.


Szárazabb lesz az augusztusi időjárás a Magyarországon . A szigetcsoportra a valódi nyár június végén-július elején érkezik. Mire volt elég ez a -1 -fokos hőmérséklet 8hepán? Délelőtt viszont még lenn voltunk a Balatonon , reggel edzésképpen az ún. Június 22-e hozott 2mm-t, ezt is több szuszra, július vége pedig 3mm-t . UV előrejelzés, magyar folyók, tavak vízhőmérséklete. A víz hőmérséklete reggel 2 délután Celsius-fokos lesz.


Balaton vízhőmérséklet junius

Szombaton napos, száraz . A legmelegebb hónapok a június , július és augusztus. Balatonon is jócskán vannak olyanok, akik fokos vízbe nyugodtan bemennek. A június egyértelműen szelesebb, mint a május, de kevésbé, mint a július és az. A mérések alapján a vízhőmérséklet mindenütt 2fok felett volt. A kánikula megtette a hatását, még jó, hogy nem forrt fel a víz.


Még soha nem mértem 2fokos balatoni vízhőmérsékletet , oxigénben pedig . Lehet több olyan nap, amikor a maximumhőmérséklet felülmúlja a . Balaton -átúszást június 29-én, szombaton megtartják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések