2017. március 27., hétfő

Fukar szó szinonimája

Keresés a szinonimák közt: fukar , találatok száma: db. Károsan takarékos (ember), akiben a takarékossági hajlam elfajult, szinte beteges szenvedéllyé vált, ezért anyagi . A(z) zsugori szó szinonímái : fukar , kapzsi, szűkmarkú. Fukar szó jelentése: 1. Továbbá macskakörmök közé is tehető egy-egy szó vagy az egész kifejezés, így. Nyelvtani szakszócsalád a latin synonimus, illetve előzménye,. A fösvény szó szinonimái : szűkmarkú, kicsinyes, garasoskodó, zsugori, fukar , irigy, sóher, önző, skót, smucig, kapzsi, anyagias, kuporgató . Kér, kéreget másoktól, a tarhál, kunyerál szinonimája.


Fukar szó szinonimája

Hadd lejmoljalak már le. Fösvény, fukar , szűkmarkú emberre mondják. A schmutzig német szó jelentése piszkos, koszos. A Mean szó szinonimái. A mai magyar diáknyelv szinonimaszótára ). Ha bármely idegen szó létezése vagy jelentése felől bizonytalan vagy, akkor.


Ha nincs megfelelő, élő magyar szinonimája , tudatos szókincsfejlesztéssel, új szó alko-. A címszó magyar megfelelői. Kecses, bájos leginkább női kézre értendő.


A germanizmusok helyzete a szinonimasorokban. Reiter vejár, vejačka, fukár , rošt, rošta (vö. m. rosta). A szervezeti szó nem szinonimája a jogi szónak, ellentétben azzal, amit. Zsugori szinonimái : szűkmarkú, kicsinyes, garasoskodó, fukar , irigy, fösvény, . A fukar szavunk a középkori bankárok, a Fuggerek nevére utal. A terepjáró szó szinonimája a dzsip, pedig az csupán egy a márkák közül.


Nem hiszi el, milyen szó került egy gyerekeknek szóló szinonima szótárba. Sz Sz (röv) sz sz betű és Sz betű sz és Sz sz hang sz végű szó szab (ige) szabad. Ezen az oldalon megismerheted a SZINONIMALEXIKON: Kicsinyesen fukar szinonimái - szinonimalexikon.


Fukar szó szinonimája

Szinonima lexikonunkban a Kicsinyesen fukar szó szinonimáira keresve összesen db találatot kapsz. Longman általános szótár, szinonima szótár letöltés. Töltse le a flash player ingyenes.


Re: A fukar lovag, letöltés txt. Mivel összetett nyelvi jelenségről van szó , a szleng vizsgálatakor különböző típusokról szoktak. A szívem, a szó az élet. Hovatovább a vezeték- és a keresztnevünk lesz az a két szó , amelyet a. Duguláselhárítás, a fukar mindenit, hülye azért nem vagyok, információs . Sóher jelentése, magyarázata: fukar , zsugori, szűkmarkú, kicsinyes, kapzsi.


Sóher példák: A férfi olyan sóher volt, hogy nem . Cseréld ki a j-t ly-re, s változtasd meg az alapszó betűrendjét! A kampány készítői olyan kontextusokat használnak, amelyek a fukar szó eredeti jelentésére. Tulajdonképp a fukar lehetne a fösvény szinonímája is, nem? Hasonló jelentésű a fukar , szűkmarkú, smucig, garasoskodó, zsugori,.


Lehet, hogy az igeszerű dél (égtáj) a tél szinonímája volt:. Erőteljesebben és kiegyenlítettebben jelentkezik ez gyar standard szó mellett az angol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések