2017. március 22., szerda

Salgótarjáni rendőrségi hírek

Salgótarjáni rendőrségi hírek

Az ajándéktárgyak gravírozását rövid határidővel készítjük el. D lézergravírozás kategória a Ragyogj. Kategóriánkban számos szép és divatos ékszer közül válogathatnak. Lézergravírozás során egy nagy teljesítményű koncentrált lézernyaláb.


Salgótarjáni rendőrségi hírek

Megmunkálható anyagok: gumi, fa, textíl, üveg , műanyag, tükör, fém, csont. Csontból, kagylóból készült ajándéktárgyak , ékszerek díszítését, gravírozását is vállaljuk. Mechanikus, lézer és fiber lézer gravírozás rövid határidővel táblára, cégérnek,. A nem tükröző felületek, mint az üveg , a fa, a gumi, az eloxált fémek és a . Vállaljuk üveg , porcelán, kerámia tárgyak javítását, restaurálását. Nagyméretű üveg tál kézzel gravírozva Kristályok.


A lézergravírozással egyedi, szép ajándékok készíthetők, a megrendelő kívánsága. Ajándékok és lézer gravírozás. A bemutatótermünkben az átvétel csak előre utalás után, vagy helyszíni bankkártyás fizetéssel . Fénykép és szöveg gravírozás , medál gravírozás , toll gravírozás , üveg gravírozás , zippo gravírozás , ajándék férfiaknak, ajándék nőknek, Gravirozas. Fényképes bögre, póló, egérpa kirakó, párna, kötény. Cégünk egyedi ajándék készítéssel és gravírozással foglalkozik.


D gravírozott üveg hasábok készítése, Világító fényképes tükör CSAK NÁLUNK! Fából készült gravírozott ajándékok. Többféle borosüveg tartó és kreatív tárolódoboz közül választhat, amelyre egyedi feliratot, mintát rágravírozunk.


Az egyik legszebb exkluzív ajándék ha a különböző üvegtermékekbe , poharakba gravírozunk. Ez lehet bármilyen szöveg vagy ábra. Az üveggravírozással örök . Pálinka, bor palackozására alkalmas 5L-es üveg. Gravírozható üveg termékek.


Speciális gravírozással készült üveg , mely ajándékozás céljára Kellemes Ünnepeket Kívánunk felirattal . Inkább kárba mint pocsékba! Budapesti Go print üzleteinkben lézergravírozással speciális műanyag, fa és üvegtárgyak feliratozását vállaljuk. Nagyteljesítményű gépeinkkel fára, fémre, üvegre és műanyagra is készítünk mintát, vagy akár fotót is! A látványosabb feliratok kedvelőinek a gravírozott üvegcimkét javasoljuk!


GRAVOLON - ajándéktárgyak egyedi gravírozással. Fa borosüveg doboz egyedi szöveggel vagy logóval. Lézer gravírozott ajándéktárgyak.


Salgótarjáni rendőrségi hírek

Pesterzsébet, lézergravírozás Pesterzsébet, ajándék gravírozás. Rendezés ár szerint: drágától az olcsóig. Bízza profi szakembereinkre! Sok éves tapasztalattal készítünk egyedi ajándéktárgyakat üveg és plexit termékekre.


Születésnapi pezsgősüveg. A gravírozott ajándéktárgyak közül a legnépszerűbbek a tollak. Tűzoltó logós csatos üveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések