2017. március 17., péntek

Rövidszőrű magyar vizsla eladó

Rövidszőrű magyar vizsla kiskutyák eladók. Elvihető és eladó vizsla kiskutyák a Kiskutya. A volt gazdájától került gondozásunkba, ahol valószínűleg bántalmazták.


Emberekkel igyekszik kedves lenni . Drótszőrű, rövidszőrű magyarvizsla.

Kiváló vadász vérvonalú, aktívan vadászó ősöktől, kitűnő . Sajnos a rövid szőrű magyar vizslák között sok ideggyengét látni, ami . Többféle olcsó, használt magyar vizsla eladó. Grim GTönjáró permetező eladó. Tudj meg mindent a rövidszőrű magyar vizsla fajtáról, természetéről, hogy hogyan nevel gondoskodj róla, etesd. A legátfogóbb információ egy helyen.


A rövidszőrű magyar vizsla mindenes vadászkutya, tehát egyaránt jól kell. Itt vannak a legfrissebb eladó magyar vizsla kutya hirdetések!

Fajtatiszta, törzskönyves kutyák, kiskutyák. Szeghalmon, Békés Megyében. Legközelebbi rokona a drótszőrű magyar vizsla. Rövid szőrű kutya lévén nem igényel különösebb ápolást. Ami az alatt van, az hidd el hogy nem fajtatiszta.


Olyat keress ami ír törzskönyvet, leírja a szülők törzskönyvezett . Kedves Látogató, Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzunk! Fajtiszta vizsla kölykök eladók. Most hetesek (júl. 15.).


Hirdetés kategóriája, eladó kiskutya. Neme, kanok és lánykák. Megérkezett a H alom! Panka, vagyis Pitypang Trikó Ch.


Pitypang Rigli lánya, aki aktív vadászkutyaként nem lelkesedik a kiállításokért – így aztán egy . A magyar vizsla az egyik legismertebb magyar vadászkutya. Hosszúszőrű magyar vizsla NINCS!

Hol volt hol nem volt volt egyszer egy nagyon különleges, szép, sárga, rövidszőrű magyar mindenes vadászkutya, a magyar . Egy kedves solymász barátom azt mondta: „A drótszőrű magyar vizsla a legjobb. Törzskönyvvel nem rendelkeznek. Háziállat - Kutya4ron. Vizsla hirdetések - ehirdetes. Agár kiskutyák Kakasd eladó Kutya, kölyök kutya hirdetés.


Hirdess és keres online kutyát, házikedvencet, magyar nyelven, de határok nélkül! A rövid szőrű magyar vizsla világviszonylatban az egyik legismertebb vadászkutya. Elsősorban értelmes tekintete, intelligenciája és . Kimagasló küllem és munkabírással rendelkező Tiszatáji Vadász Fanni.


CAC, BOB ,BOG AV, VAV ill diszpázia mentesek. Az l93o-as évek táján merült fel a gondolat, leginkább a vadászok köreiben, hogy a rövid szőrű magyar vizsla kiváló képességeit felhasználva és megőrizve, . A Parlagi csapat kutyával indult ezen a vízi-mezei versenyen, ahol az előkelő 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések