2017. március 23., csütörtök

Párszázas receptek

Vizek , vízpartok élővilága 11. Tájékozódás a térképen ( 6. osztály ) óra. Vízpartok élővilága : Fűz,ná gyékény - 6. A vizek és vízpartok él ő világa 3. Ha egy bolygó felszínén van víz , akkor az kék színű.


Párszázas receptek

Jó gyakorlat megismerése természetismereti,. A víz és a vízpart élővilága. Hazai élővilág képekben. Virág beporzása (rovar beporzás). Felszíni és felszín alatti vizek.


Tűzveszély, robbanásveszély, biológiai veszély, sugárzásveszély. PowerPoint ), XnView, Paint. Szapora állat, a koca kora tavasszal -csíkos. A VIZEK ÉS VÍZPARTOK ÉLŐVILÁGA. Békák a vízben és a vízparton.


Párszázas receptek

Fejlesztendő kompetenciák:. Ember a természetben - 4. A folyóvizek felszínformáló tevékenysége és a folyószabályozás - Kérdéssor. A növények neveiben számos vízi, vízparti állat nevére.


A sokszínű vízi élővilág sokféle táplálékot jelent az együtt élő fajoknak. Egy gyerek kiáll az osztály elé. Learn vocabulary , terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Hiányzó: ppt Okos Doboz digitális gyakorló feladatok alsó és felső.


Párszázas receptek

Partkzeli vizek lvilgaTermelk: hnrok, tengeri fElsdleges fogyasztk: csigk, rkok, halakMsodlagos. A vizsgálatot végző csoport tagjai: osztálytanítók , idegen nyelvszakos tanár, logopédus. Módszertani levél alapján. A powerpoint rengeteg animcit tartalmaz, ezrt csak letltve rdemes vgignzni!


Arab-flsziget mezgazdlkodsaCsepegtet Nomd llattenyszts ntzs Ozisgazdlkods - datolya 6. Dús vízhálózat -gazdag mezőségi talaj-ma már elszikesedett, a talaj. Természetismeret (5- 6. osztály ). Mező terített asztalánál(Ajsa) Fácán- ppt (Maja) A mezei pocok és a mezei nyúl . A felszíni vizek minőségi jellemzői és határértékei. A gyerekek által kiválasztott érdekes, dolgozatba majd ppt formátumba öntött témákat nagy. Domborzat és a vizek ábrázolása - 5. Tbb domb = dombsg dombdombsg 6. PPT -vetítése alapján, valamint az új ivókutunk megjelenését a folyosón, is ecseteltük.


Iskolánktól km-re ment el a két osztály a 3. Aggteleki Nemzeti Park. Tanulmányoztuk a patakok élővilágát : patakcsigát és tegzes lárvát. Majd a víz és vízpart hulladékainak összegyűjtése történt. Mpatkos Katalin legjobb táblái.


A mező élővilága - Biológia tankönyv. Cigány népismereti tankönyv 7-12. Our school trip (Kirándulás képekben) Talking about your life.


Hazánk természeti erőforrásai ppt készítés. A Víz Világnapjához kapcsolódva, a vizek és vízpartok élővilágának ábrázolása. A hazai tankönyvkutatások által feltárt problémák alapján megfogalmazott feladatok.


Mivel mind az erdő, mind a mező és a vizek , vízpartok élőhelyekről 2-2 . A Föld és a Világegyetem. Meg kell ismertetnünk tanulóinkkal az élővilág szépségét és. A témahét első napján minden osztály húz egy-egy kontinenst,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések