2017. március 30., csütörtök

Marso nyári gumi akció

A megfelelő alufelnit legegyszerűbben a „ alufelni kereső” segítségével talál meg. Felni keresés méret szerint. Válassz autót a felni kereséshez: 1. Kattints egy fenti felni képre és megláthato hogyan mutatna az autódon.


A kerékpárok kerékmérete 18”-24” között változik, jellemző méret a 20”.

A legismertebb a „Freestyle” irányzat, mely különböző trükkök végrehajtásából áll, illetve . Kerékpár gumi vásárlásakor fontos tisztában lenni a felni mérettel. Jó ha tudo hogy ebből bizony különböző méretek léteznek, amelyet colban . Ha nem megfelelő akkor milyen felni méret. Opel Astra H gumiabroncs és keréktárcsa méretek. SEAT LEON felni méretek , AKCIÓS gyári új lemezfelni, acélfelni - Találja meg néhány kattintással az autójára felszerelhető acélfelnit, lemezfelnit! OPEL SIGNUM felni méretek , AKCIÓS gyári új lemezfelni, acélfelni - Találja meg néhány kattintással az autójára felszerelhető acélfelnit, lemezfelnit!


Suzuki SXgumi,Suzuki SXfelni méretek , váltóméretek - Termék katalógus autótípus alapján.

Opel Corsa gumi,Opel Corsa felni méretek , váltóméretek - Termék katalógus autótípus alapján. BMW Xgumi,BMW Xfelni méretek , váltóméretek - Termék katalógus autótípus alapján. Gumiabroncsok és felnik BMW - Xjárműhöz. Alufelni kereső: egyedi stílusos felnik , alufelnik széles választéka minden méretben. Eredetileg - 1éve :D - minden átmérőhöz egyféle gumi- méret volt, így egyszerűen . Keresi a megfelelő gumiabroncs felni mérete autó kerekei?


Használja online számológép oponeo. A gumiabroncsok amit tudni érdemes és kell. Gumi és felni váltóméret kalkulátorral. A lemezfelnikkel és gumikkal kapcsolatban gyakran felmerült kérdések. Ellenőrizzük a méreteket a. A második hiba, hogy felni és gumi méretek terén a sokféle jelölési módból nem tudo hogy mit kellene nézni és mi mit jelent.


Rméret esetén az oldalfal vastagsága 2x 0. Ezt az értéket 2-vel szorozzuk meg és adjuk hozzá a felni átmérőjét mm-ben. Itt találjuk meg a különféle méretű keréktárcsákhoz tartozó abroncsparamétereket is, tehát a gyári gumi váltóméreteit. Egyre nagyobb trend manapság a méretesebbnél méretesebb felni , .

Az ETRTO szám a felni peremének átmérőjét – és a gumiabroncs belső. A felni méretei például a következőképpen . Ez a három méret betűkkel lett megkülönböztetve egymástól. Jxfelni , lemezfelni illetve acélfelni méret termékek, méret katalógus. Az alábbi táblázatban összefoglalva találjátok a gyári felni és gumi méreteket , illetve azt, hogy ezek mely motorváltozatokhoz használhatók. Ez a két fő alkotóelem a felni és a gumiabroncs.


J=13mm K=16mm JK=18mm L=24mm. Ha felnit választunk, fontos szem előtt tartunk a megfelelő méret kiválasztásánál az autó paramétereit. Fontos szempont a szélesség, az átmérő . CB: ez a méret a felni közepe, mely felcsúszik az agyra. Szín: szálhúzott matt platina. A régi kerékpárok felni mérete 635mm volt és még a mai napig kaphatóak mind acél mind alu felnivel.


Nagyon kevés kerékpár készül ezzel . Minden egyes részlet számít, ha az autók és a felnik megjelenítéséről van szó! Ezen felül a konfigurátor megmutatja a megfelelő gumi méreteket , . Brock és RC Design alufelni nagykereskedelem, Brock BBrock BBrock B, RC Design modellek, alufelnik, felni viszonteladóknak,. A kerékpár kerekének a lelke a felni, ami akár lehet duplafalú is a nagyobb.


Méret : (5x mm).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések