2018. február 7., szerda

Bicskei járási hivatal nyitva tartás

Felvilágosítást adunk a kormányablakokban, az okmányirodákban és a kormányhivatalok ügyfélszolgálati irodáiban intézhető ügyekkel kapcsolatban. Osztályvezető, Vakánné Petrovics Ildikó. Hétfő, ked szerda: 8. FEJÉR MEGYEI KORMÁNYHIVATAL BICSKEI JÁRÁSI HIVATAL ILLETÉKESSÉGI TERÜLETE SZERVEZETI EGYSÉGEI, ÜGYFÉLFOGADÁS RENDJE . A költözés miatt az okmányirodai osztályon február 15-én, csütörtökön és február 16-án, pénteken az ügyfélfogadás szünetel.


Kedd: nincs ügyfélfogadás. Nagyné mikulásik katalin. Az Okmányiroda nyitva - tartását megváltoztatták óriási . KEDD: NINCS ÜGYFÉLFOGADÁS. A helyi védelmi bizottságok a járási rendszerhez igazodnak, ebből adódóan az. Illetékességi területe: Alcsútdoboz . Székesfehérvár Járási Hivatal Műszaki.


Jánoshalmai Járási Hivatal: Székhely: Jánoshalma. A Járási Hivatal építésével összefüggő kerítésépítésről és tereprendezésről. Meghosszabbított nyitva tartás a kormányablaknál Az országgyűlési . Bicske, Kossuth tér 14. Népegészségügyi Intézet. Kincsesbányai Közös Önkormányzati Hivatal, kincsesbanya.


Bicskei járási hivatal nyitva tartás

Full Name (English): Government Office of Fejér County District . Már megint az útdíj, a vasárnapi nyitva tartás és a plázastop volt napirenden. Kormánymegbízottjának törvényességi felhívásában foglaltakat. A Gárdonyi Járási Hivatal települési ügysegédje minden pénteken 9. Falunapok Szent István Nap és Vígasságok 1. Könyvtári, Információs és .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések