2018. február 7., szerda

Felfüggesztett facebook fiók feloldása

Felfüggesztett facebook fiók feloldása

Ne feled hogy hozzáféréssel kell rendelkezned a bejelentkezéshez használt e- mail- fiókhoz , illetve mobiltelefonszámhoz. Ha nem emlékszel a jelszavadra, . Ha a fiókod le van tiltva, nem tudsz bejelentkezni. Ne felejtsd el, hogy egy fiók többféle okból lehet letiltva, és eltérő módon kezeljük ezeket a helyzeteket. Fontos tudni, hogy bizonyos esetekben nem küldünk figyelmeztetést a fiók letiltása előtt.


Akkor kérünk biztonsági ellenőrzés elvégzésére, ha sérülhetett a fiókod biztonsága. Ha valaki felfüggeszti a facebook fiókját, akkor az üzeneteket se kapja meg és nem is látja? NNEK IS FELFÜGGESZTETTÉK A FIÓKJÁT? Ismerünk olyan felfüggesztett felhasználót, aki nem csak valós személy,.


Válaszd a Manage my account (Fiókom kezelése), majd a Banned or suspended account (Kitiltott vagy felfüggesztett fiók ) pontot. A VIDEÓ FELBONTÁSÁT , ÁT LEHET ÁLLÍTANI. Remélem, ez a videóm, sokak hasznára lesz, és sokan a. Megmarad a lehetőség a visszaállításra, ha csak egy időre tűnnél el, . Több felhasználó profilját csak felfüggesztették , nekik bizonyítaniuk. A fiókok zárolása és törlése kedden is folytatódott és egyelőre nem tudni, . Viszont, ha később véglegesen töröltetni szeretnéd a facebook fióko ez a megoldás:. FB felajánlja, hogy törli a fiókot.


Szóval, valaki felfüggesztette az oldala de nincsen törölve,. Aztán megadtak egy oldal címet, hogy ott kérhetem a tiltás feloldását. Honnan tudhatom, hogy valaki felfüggesztette a profilját?


A tiltást majd csak úgy lehet feloldani , ha az illető írásos bizonyítékot, fényképes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések