2018. február 5., hétfő

Nagybörzsöny ifjúsági szállás

Nagybörzsöny ifjúsági szállás

Minden igényt kielégítő nívós elhelyezés, finom és bőséges étkezés, sok-sok program és látnivaló. A területet erdő veszi körül, lekerített területe . Ifjúsági tábor, üdülő, Nyitvatartás: Június – szeptember 30. Kismaros, Szokolyai út 128. A tábordíj tartalmazza a szállás , napi 3x étkezés és utiköltséget.


Foglaljon nálunk a lehető legolcsóbban! Nagybörzsöny csendes romantikus. Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk Önnek. Szállásfoglalás csoportoknak. Vámosmikola - Ifjúsági szállás a Vámosmikolai Katolikus Plébánián, Nyomtatás.


Tevékenységek: Üdülési csekk elfogadóhely, Orvosi felügyelet, . Ebben a helyiségben táborozásra, közös programokra alkalmas helyeket, valamint a tábor sikeréhez, szervezéséhez néhány hasznos ötletet gyűjtöttünk össze. Tó Club Hotel és Ifjúsági Tábor. Az ifjúság életében fontos a hovatartozás és a rendszeres alkalom, ahol. SZAK-DUNAMENTI IFJÚSÁGI TÁBOR.


Nagybörzsöny ifjúsági szállás

Erdei ifjúsági szállók. A karácsonyi sürgés-forgás után szeretettel várjuk a Börzsöny szívébe! Belföldi idegenforgalmi kereső - programok, látnivalók, hírek, szállások és vendéglátóhelyek egy oldalon.


A szervezet célkitűzése az ifjúsági szállások érdekképviseletének ellátása, kapcsolattartás az állami szervezetekkel. Kiemelt célként fogalmazódott meg a fiatal . Orfűn, ofűi erdei iskola, ifjúsági szállás Orfűn, olcsó szállás Orfűn. Hosszú-völgyi-patak, a nagybörzsönyi ifjúsági tábor felett. A patak nyitottabb mederben, gyertyános- tölgyesben folyik, a vízhozam kb. Az ifjúsági tábor, ahol kaptuk a szállást nagyon szép helyen, a hegyekben volt.


Nagybörzsöny ifjúsági szállás

Kemence Község Ifjúsági Tábor. Domszky Pál Matracszállás. A kategóriájú ifjúsági szálló. Egy személynek a szállás napi négy–öt, az ellátás tíz–tizenöt forintba került. Balatonfenyvesen kiadó vízparti nyaralók, szállások.


Balatonberényi ifjúsági tábor a strandtól 200m-re. Bükkszentkereszt - Ifjúsági Tábor. Hétfőn miután elfoglaltuk a szállást , a helyi . A közeli erdő, na és a Duna már magában számtalan lehetőséget jelent, de ha ez nem lenne elég, hát a . Ez a honlap abban kíván segítséget nyújtani Neke hogy csoportos vagy egyéni .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések