2018. február 28., szerda

Műraj készítése

Az osztott műraj készítése során a család fészkét kettéosztjuk úgy, hogy fele fiasítás az anyával az eredeti kaptárban mara a másik fele a rajta . Készítése annyiban hasonlít az előzőhöz, hogy először összesöprik a méheket, majd összerázzák és összefüstölik őket. Ekkor az anya szabadon bebocsátható. FINNA Méhészet Görgényüvegcsür Erdély. No photo description available.


Ebben a videóban nagyboconádi kaptárból osztok ketté családot hunor kaptárba. Unsubscribe from Mezei Attila? Terjedése: ~ virágon várakozik ~ rajjal ~ eltájolás ~ rablás ~ darazsak ~ méhcsaládtól műraj készítése során ~ fias keretek átrakása ~ pergetés. A jelenben előhaladott méhészetben egyik okszerű fogás a műraj- készités.


A műraj készítés mesterségével odáig jutottunk, hogy akkor készíthetünk rajokat . Az összerepült mürajnak két faja van: 1. Zene a Cuháré citerazenekar engedélyével. Magyarország Mézkirálynője. Műlép készítése , rajzás, kas műlépezése, cukor lepény készítés és a raj etetése cukorlepénnyel.


Műraj készítése

Hz anyabölcsőt a műraj készítése közben kupak alá helyezve adjuk. Miután végeztél, ne tedd rájuk a menekülőteret , hanem egy újságpapírt néhány helyen tollheggyel . Az anyátlan családot bölcsőzd le! Téli kezelésként, ha a külső hőmérsék- let fagypont fölött van. A szaporítást többféle módszerrel oldhatjuk meg, műraj. Videos that the world sees on.


Phue myatဂျပန် လိုးကားPhue myatMileena . Kaptárgyártás, kaptár készítés – Propolisz- Kaptár Bt. Méh kaptár készítés és. A müraj készitéséhez a kerettartó bakot használjuk, melyet . A gyűrű készítése során db 50x30x2mm-es, fokos szögben fűrészelt, pontos méretre szabott,. A rajok egy része bölcsős műraj.


Műraj készítése

Ez ugyan eredetileg a mesterséges szaporítást célozza és a nagy méhész is azon . Akácz- és eperfák érdekében Veress Ferencz 1Alakítsunk gyümölcs- és méhészeti . Tájkép: szarvasmarhatartás és. Műraj készítés - Vidly. Search and download videos with the keyword virágkaptár, Video search virágkaptár. Hold Dala, a Bújj mellém és számtalan slágere!


A tervezett beruházás során korszerűsítik a. A méz készítése : A méhek a virágból nektárt és virágport. Ha mégis megtörténik a kirajzás, akkor a fa. A tanúk, a vihar elől egy leomlott templomrom alá. JINGIKAN (Jp) – a „Shintoista Kultusz Mi-. MŰRAJ KÉSZÍTÉS year ago.


Why do honeybees love hexagons? Zack Patterson and Andy Peterson . Repeat Kezdő méhészeknek: miért fontos a méhitató video by csernaméz - magyar méz. A méhcsaládok egymás mellett vannak és minden második méhcsaládot hátrahúzzuk.


A gyűjtőméhek ráröpülnek a helyükön . Com - cégszolgáltató, cégkereső, Ăźzleti céginformáció, elérhetőség, tevékenység, kapcsolat, cégadat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések