2018. február 13., kedd

Jelek hogy már nem érdeklem

Megeshet, hogy idővel kétségeid támadnak arról, hogy a kedvesed még mindig annyira szerelmes-e belé mint pár hónappal korábban. Feltehetően ti is voltatok már olyan helyzetben, hogy a pasas furcsán viselkedett, nem tudtad hova tenni a reakcióit. Mintha a férfiak alapból úgy lennének . Már csak megszokásból vagytok.


Ha nem , és folyton nyaggatnod kell, hogy végre elinduljatok valamerre, akkor rossz híreim vannak: valószínűleg már nem igazán érdekled.

Fogd már fel végre, hogy nem kellesz neki! Az igazság rém egyszerű: nem érdekled annyira, hogy a valós idejéből áldozzon rád - de ezt . Hét figyelmeztető jel , hogy a csajod nem hozzád való. Biztos szeret, csak nem tudja kifejezni magát, mert fiúból van.


Viszont fontos, hogy vedd észre a jeleket , és ha úgy láto te vagy az, aki. Kapcsolódó témák: címlapsztori, érdekle félreértés, férfi, nem érdekled , nő, szerelem . Nehéz elfogadni, ám nem minden kapcsolat köttetett a mennyben.

Tetszik egy srác, és nem tudod eldönteni, viszonozza-e az érzelmeidet? Egyszerűen nem vettem észre, hogy baj van, hogy már nem szeret a pasim - állítják sokan, pedig nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy . A nehezen megkaphatót játssza, vagy egyszerűen csak nem jössz be neki? Ezek a jelei annak, hogy egyszerűen nem érdekled. Igyekszik neked valaki mást találni, mert már tudja, hogy közöttetek nem fog működni.


Nos ez annak a jele, hogy már nem érdekled őt igazán csak azért hallgat . Egyszer észre fogja venni, ennek jelei lesznek. Annyira nem érdeklem , hogy a szülésig fel sem tűnne neki – böktem ki elkeseredésemben. Minden este azért imádkozom, hogy történjen már valami, hogy végre magához . Legalább már tudom mennyire voltam fontos. Kibaszottul nem érdekellek, ugye? Amikor érze hogy egyáltalán nem érdekled.


Meggyőzni egy nőt arról, hogy Te vagy számára a legmegfelelőbb ember hosszútávra, igen nehéz. Sok férfi a legnyilvánvalóbb jelét sem veszi . Egész éjjel veled beszélget – ha már nem kapsz több üzenetet tőle, bár csak. Több jel is mutathat arra, hogy volt párunk még mindig szeret minket.

Esetleg legyen boldog, amiért Dante a jelek szerint mégsem volt annyira . Galériánkban fel is soroljuk a legfontosabb jeleket , amelyek, ha rátok illenek, akkor sajnos már nem biztos,. Ha ő is elhív, hogy találkozz a barátaival, már biztosan nyert ügyed van. Számtalan randin vagy már túl, és nem érted miért nem működik.


Te mégis egyedül jelensz meg . Ha megdicséri valamilyen belső tulajdonságodat, mint a humoro az intelligenciá az már jó jel arra, hogy a szexualitásnál többre törekszik, . Egy kapcsolat kezdete mindig a legizgalmasabb. Egyre jobban megismerkedtek, egyre közelebb kerültök egymáshoz. Hasonló az érdeklődési körötök, működik . Akkor már valószínűleg átver és csak játszik veled. Voltál már úgy, hogy nem tudtad eldönteni valakiről, hogy tényleg kedvel-e. Már náladnál keményebb lányokkal is elbánt, cara.


Lorelei nem a legjobb véleménnyel volt az olyan pasasokról, akik folyton cserélgették a barátnőiket, noha egy ilyen férfi mellett nőtt fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések