2018. február 2., péntek

Smink szolgáltatás

Ismerje meg ingyenes előre egyeztetett bemutatókon keresztül vagy egy-egy smink applikáción és . SZÜKSÉGED VAN EGY SMINKRE VAGY FRIZURÁRA? NE HABOZZ, KERESS BIZALOMMAL! Esküvői smink : Az esküvő napja az egyik legfontosabb momentuma életünknek, ezért úgy gondolom számít a megfelelő előkészítés mivel ezen a napon . Esti smink , füstös szemek vagy menyasszonyi smink : A legjobb sminktippeket a Make up Factory sminkszolgálatától kapja – kizárólag a Müllernél!

Nappali smink , alkalmi smink , menyasszonyi smink , egyéni sminkoktatás, csoportos sminkoktatás, céges előadás, céges oktatás, kitelepülés . A tökéletes alkalmi, vagy esküvői sminket keresed? Lehet natúr, vagy akár élénk, feltűnő. A lényeg, hogy összhangban legyen Veled. Professzionális smink szolgáltatások , portré, beuaty és divatfotózásokra, esküvőkre, alkalmakra. Egyéni és csoportos sminktanácsadást is vállalok.


Hiszek benne, hogy a smink segít abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben, amitől magabiztosabbakká válunk! Alkalmi smink és frizura c.

Több féle sminkkel állunk rendelkezésedre szalonunkban. Az alábbiakban – a teljesség igénye nélkül az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani: Nappali smink. Milyen a tökéletes menyasszonyi smink ? Szinte láthatatlan, ezen a napon nem a sminken van a hangsúly az csupán eszközként szolgál, hogy kiemelje a . Natúr, nappali vagy alkalmi smink variációk készítése bármilyen alkalomra. Az esküvői smink és frizura szolgáltatások végleges foglalása foglalóval történik, . A DVNYi Make up Academy professzionális sminkes szakmai képzései.


Szempillaspirált akkor is használunk, ha sminket nem. Sminktanfolyam ingyen, levásárolható sminktanácsadás. Nem is gondolná hogy mi mindenre jó egy kontúrpaletta. Szüleim lánya, férjem felesége, kisfiam édesanyja, nő.


Douglasban vállalnak esküvői sminket ? Lancome szolgáltatás , hanem megbeszéled valamelyik sminkesükkel,. A sminkjeimet általában a megrendelő, vagy a vendég elképzelése szerint készítem, és mindig megbeszéljük előre. Amennyiben teljesen rám bízod maga.


Ezt a sminket a megszokott eszközökkel és prémium alapanyagokkal készítem.

A nappali smink jellemzője, hogy finom, alig észrevehető rétegben kerül a bőrre. SMINK MINDEN ALKALOMRA BUDAPESTEN, SZEKSZÁRDON ÉS KECSKEMÉTEN. Szín és Smink Workshop. Kiscsoportos szín- és sminktanácsadás. Budapesten elérhető szolgáltatás , de igény esetén privát szervezésű csoportokat is szívesen.


Itt a polcokra kihelyezett termékeken túl számos szolgáltatás közül lehet válogatni: többek között bőr- és sminktanácsadással, kéz- és . A természetes smink specialistája. Az egyéniséget hangsúlyozó, a kifinomult nőiességet előtérbe helyező sminkek specialistája. Fodrász és Fotós szolgáltatás elérhető megbeszélés szerint . Ezen a héten Pénteken és Szombaton üzlethelyiségünk ZÁRVA tart. Alapozó, rúzs, szájfény, szempillaspirál, pirosító, púder és még sok egyéb.


Kozmetikai szolgáltatás : Nappali és alkalmi smink. Tanulj meg egy adott típusú sminket magadon elkészíteni. Beauty Sminkek teljes tárháza minden alkalomra. Rendezvényszervezés egyedi igények alapján – esküvők, workshopok, konferenciák vagy akár részfeladatok menedzselése nagyobb volumenű rendezvény .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések