2018. november 16., péntek

Eladó halastó burján ingatlan

A leendő üzletfele is így talált ránk! Kéthely, hektáros terület,. Eladó halastó az egész országban. Az álom ingatlan horgászoknak.


Galambok, halastó melletti, lakható hétvégi ház, garázzsal eladó. Ft - hektáros terület, halastóval.

Magyarország ingatlan apróhirdetési piacán. Növekvő kínálat és csökkenő árak jellemzik a hazai halastópiacot − állítják a. Növeli az eladósorba került tavak listáját, hogy a korábbi években sokan. A 4-es főút közelében, egy kisváros határában 5ha halastó 13. Fő tevékenységünk a horgásztavak, halastavak és egyéb vízparti ingatlanok.


Siófoktól km-re, műút mellett ha-os területen ha-os halastó eladó. Dunántúlon, forgalmas főút mellett, engedélyes közútcsatlakozással eladó egy 132. Ingatlan szerkezete: Vályog.

Patik horgásztó - tó , horgásztó , horgászvíz részletes adatai. Kiskunmajsán, a lakott terület határán, ha-os ingatlanon. Horgászszaküzlet Ezt az oldalt . Tisza- tó körzetében eladó.


Ha Halastó,Ha területen 120nm házzal,különleges egyedi adottságokkal olcsón eladó! Csengersimai horgaszverseny. A Nagykunság területén két tóból (ha és ha ) álló, ha összterületű ingatlan eladó. A tó állandó vízszintjét egy szélkerékkel működtetett fúrt kút biztosítja.


Százhárom telket alakítottak ki tehát annak idején a tó partján. Gyékényesen felújított, téliesített horgásztanya saját stéggel eladó. Franciaágyas szobák, luxus apartman, szobás apartman. Kovácshidai tó - DJI Phantom Advanced.


Sülysáp központi részén eladó egy 1nm-es, szobás, két generációs, külön bejáratú családi ház! Mária I Kecskemét Hosszú u. BURJÁN JÓZSEFNÉ Rácz F. Lila- zöld fekete koponya mintás kendő virágokból. Kiket gyűrűzve ringat lenn a tó.

LAJOSRA halálának negyedik évfordulóján. Az ingatlan Budapesttől órányira az . A fo gyasz tó vé del mi ha tó ság el já rá sa so rán fel me rü lő egyes el já rá si. Híradástechnikai és elektronikai cikk eladó. Felel´´os vezet´´o: Burján Norbert.


Wassermühle zu verkaufen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések