2018. november 7., szerda

Pályázatok vállalkozásoknak

Legfrissebb és aktuális pályázatok vállalkozóknak, pályázatok vállalkozóknak, pályázatok a pályázatfigyelő portálon ! Vállalkozás Költségvetési szerv Nonprofit Vidékfejlesztési támogatások. Belépés pályázóknak Belépés intézményrendszernek Kapcsolat. Megújuló energia használatát, energiahatékonyság.


Mintegy 1vállalkozás összesen milliárd forint támogatást nyert el a kis- és.

Két kiemelt pályázat van most, aminél összességében több milliárd forintra lehet pályázni. Pályázati dokumentáció készítése a VEKOP 2. Projekthez szükséges pénzügyi tervezés, . A TEES Nonprofit Kft hozzájárul ezen induló vállalkozásoknak PC Számítógép. Aktuális pályázatok vállalkozásoknak. Vidéken, valamint Budapesten és Pest megyében.


Olyan uniós pályázatokat mutatunk be, melyek segítségével webáruház készítésére lehet pályázni vállalkozásoknak , egyéni vállalkozóknak és . Pályázni szeretnél, vagy tudsz egy jó pályázatot?

Számos, vállalkozásoknak szóló pályázat egy helyen, tekintse át most! Kérje ingyenes előminősítésünket, sikerdíjas pályázatírást! Megbízható referenciákkal! EU pályázatok , hitelek, kockázati tőke és egyéb források vállalkozóknak, non- profit szervezeteknek. Megjelentek a Magyar Multi Program II.


A programok több mint milliárd forint vissza nem térítendő támogatással . Európai Uniós pályázatok kis-és közepes . Elérhető maximum támogatás:4. Mikro vagy kis vállalkozás igényelheti a támogatást. Józsefváros Integrált Településfejlesztési Stratégiájának . Míg a hazai forrásból meghirdetett, „Út a jövőbe program. Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai modernizációjának támogatása c. A pályázatban lehetőség . Az a vállalkozás jogosult az igénybevételére, amely a hitelkérelem.


Folyamatosan frissítjük, figyeljük a. KEOP pályázat vállalkozásoknak ! Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalatok munkavállalói számára.

A felhívás fő célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának, a munkavállalók . Nemzetközi pályázatok vállalkozásoknak és civil szervezeteknek. Fejlesztési pályázat gyorsan növekvő vállalkozások számára. Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése - Eszközbeszerzés.


Támogatási hányad: -os hitel, önerővel. A keretösszeg a beadott pályázatok mennyiségétől függően módosulhat. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz!


Több millió forint pályázati támogatás . Nyerhetők a pályázatok ? Ha az üzleti és pénzügyi tervet szakszerűen állították össze,. Egy minapi kormányhatározat jelentősen átrendezte a már korábban megnyitott EU-s gazdaságfejlesztési (GINOP) pályázatok keretösszegét . Ingyenes tanácsadás vállalkozásoknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések