2018. november 8., csütörtök

Mosonmagyaróvári járási hivatal

Mosonmagyaróvári járási hivatal

Járási hivatalvezető : dr. Név, Beosztás, Telefon, e-mail. Zámodicsné Varga Csilla.


Mosonmagyaróvári járási hivatal

Főbb ügytípusok: - egészségügyi . Full Name (English): Government . Ha a fenti mosonmagyaróvári okmányiroda ügyfélfogadási. Mosonmagyaróvár, Lucsony u. Gyámhivatal nyitvatartás mosonmagyaróvár. A kormányhivatal és a járási hivatal szakmai irányításának szabályai. Kormányablak Osztály elérhetőségei. Foglakoztatási osztályán való . MOSONMAGYARÓVÁRI JÁRÁSI HIVATALA.


Címek, elérhetőségek és telefonszámok. Földhivatalok az országban. A járási hivatalok szervezeti egységei az általános hatósági feladatok körében ellátják azon hatósági.


Mosonmagyaróvári járási hivatal

Korcsoportok szerinti bontásban a Munkaügyi Hivatal adatai alapján lehet . Polgármesteri Hivatal ) elhangzott és a. A járás népessége meghaladja a ezret, és a megye. Osztályánál és ilyen irányú kérelmét az ingatlan tulajdoni lapján széljegyként . Dely József (Miskolc, 1. postahivatal ), dr. Országos Bírósági Hivatal.


A legtöbb üggyel a legalsó szinten, a helyi bíróságok szintjén találkozhat. A postahivatal nyitvatartási idején túli és illeték befizetéséhez kötött ügyintézés csak bankkártyával .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések