2018. november 27., kedd

Haragtartó csillagjegyek

Haragtartó csillagjegyek

Csillagjegyed erről is árulkodik. Minden nőnek van egy típusa, legalább addig, amíg bele nem szeret egy olyan férfiba, aki teljesen más, mint . Ezt is megértük, hogy egy listában szerepel két annyira különböző csillagjegy , mint a kos és a halak. Mutatom, ki az a három . Bemered magadnak őszintén vallani, hogy te akár az éveken át haragtartó típusba tartozol vagy a mindent megbocsátó kategóriába? Vagy inkább rábízod ezt a . A horoszkóp szerint szóval leírható a csillagjegyek legjellemzőbb tulajdonsága.


A Skorpió – borúlátó – szenvedélyes – haragtartó. A csillagjegyek nem mindig mutatják a szebbik arcukat. Ha egyszer kihívtad a haragját, nem bocsát meg, haragtartó , sértődékeny, . Ezek a csillagjegyek profik a haragtartásban.


Nem megy mindenkinek könnyen a megbocsátás, még akkor sem, ha látja, hogy az őt megsértő . Partnerüktől azt várják el, hogy legyen előzékeny és érzékeny. Partnerként melegszívű, odaadó, kitartó, akinek fontos a testi közelség. Konfliktusaiban haragtartó , merev és makacs lehet. Ne legyenek illúziói mind a tizenkét jegy borzalmas tud lenni, amikor veszekszik.


Haragtartó csillagjegyek

Egyesek azért, mert tombolnak, mások elfojtják, van, aki . A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Vitázni többnyire senki sem szeret. Van, aki olyannyira irtózik a problémás helyzetektől, hogy inkább megfutamodik, de olyan is van, aki brillírozik. Milyen jellemvonásokkal rendelkeznek egyes csillagjegyek szülöttei? Vannak olyan csillagjegyek , akiknek ez kifejezetten nehezen megy, sőt,.


Minden jó, ha jó a péntek, Hamar megbocsátasz vagy haragtartó vagy? Nem vagy haragtartó , inkább könnyedén túllépsz hirtelen fellobbant haragodon, ami legfeljebb csak arra kiváló bizonyíték, hogy mennyire nem . Az alábbi három csillagjegyre jellemző a haragtartás ! Ez a három csillagjegy pedig pont a haragtartó típusba tartozik. Lehet, hogy a csillagjegyed befolyásolja a hangulatodat?


Haragtartó és bosszúvágyó, nehezen bocsát meg. Minden csillagjegy más és más tulajdonságokat hordoz magában. Nem haragtartó típus, és nem is egocentrikus, ráadásul kiváló hallgatóság. Akarata határozott, kemény, állhatatos, szívós és kitartó. Kritikája kemény és erõs.


De õ mindig szemtõl szemben áll. Ha te is Vízöntő vagy, netán ilyen csillagjegy szülöttével élsz együtt, sok konfliktust megspórolhatsz, ha tisztában vagy. Nem rágódik a múlton, nem haragtartó. Mint minden csillagjegynek , az Oroszlánnak is vannak negatív és pozitív tulajdonságai is.


Hamar felkapja a vizet, de szerencsére nem túl haragtartó. Makacs, sokszor konok, haragtartó , de legbelül retteg az elutasítástól és a kitaszítottság érzésétől. A bohócvirág illata megszbadíthatja állandó.


Ráadásul távol áll tőle a bosszúvágy, és egyáltalán nem haragtartó. Királyi megjelenése tekintélyt parancsol, . Szerencsére nem haragtartó , és gyorsan elszáll a dühe. Szereti a kényelmes életet, jellemző rá a .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések