2018. november 26., hétfő

Hajó vacsora kupon

A órakor induló hajón élőzene is van! A programon vacsora nélkül is részt lehet venni. A jegyvásárlásnál kérjük figyelembe venni, hogy a . Kalandozz a kulináris különlegességek kavalkádjában a főváros egyik legstílusosabb állóhajójának fedélzetén nemzetközi színvonalú környezetben, exkluzív . Hajóprogramunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött . Szo Esti hajós városnézés. V Esti hajós városnézés. K Esti hajós városnézés.


Hajó vacsora kupon

Halmozd az élvezeteket esti hajós vacsoraprogramunkon , ahol egy, az 1-ben, élménydús programban lehet része mivel a vacsora mellett egy komplett . Jegyátvétel a hajó indulása előtt fél órával a Duna Palotában a Feldobox Élménykuponnal , ahonnan a partnerünk elszállítja az utasokat az indulási kikötőbe. Gyertyafényes vacsora a Dunán. A zenés-vacsorás városnéző sétahajójárat résztvevőjeként egy hangulatos vacsora és élő zene mellett csodálhatja meg fővárosunk part menti látványosságait.


Egy romantikus sétahajózás a Dunán, vacsora Budapesten, melyből Ön sem maradhat . Budapesti Hajós vacsora és élő zenei előadás, felszolgált vacsorával a hét minden napján este 19:30-tól. Sétahajós programok a nap minden szakában. A la Carte ( vacsora és ital nélkül, csak a hajóút), Exclusive vacsora csomag (a la carte vacsorával, ital nélkül).


Ft-ért - Legenda hajó - Szórakozás. Utalványok megvásárolhatók a hajón. Budapest,romantikus vacsora a Dunán,évfordulós ajánlat,romantikus évfordulós.


Ez a hajós program ebéd vagy vacsora nélkül is választható. Ebben az esetben a folyó partján látható nevezetességekben egy pohár pezsgő és egy másik . A Spoon hajó egész évben nyitva tart, a balatonakarattyai Spoon il Mercato . A legtöbb- és a legtöbb féle hajó egy helyen – közvetlenül a tulajdonostól. Rendezvényhajó flotta a Dunán.


Hajó vacsora kupon

A éves vintage elegancia. A kupon felhasználásához előre bejelentkezés szükséges! Exkluzív rendezvények Buda és Pest között, a Zsófia Hajón.


A luxushajó ízlésesen berendezett fedélzetei felejthetetlen élményt. Egy éjszaka, mikor kibújsz a szürke hétköznapok súlya alól és magadra öltöd valaki más bőrét. Derítsetek fel gyilkosságot - vagy kövessetek el egyet. A Vogue Hajóétteremben igazi luxuskörülmények között, egyedülálló környezetben. Voucheredet egyszerűen, OKOSTELEFONON váltsd be partnerünknél.


Hajó vacsora kupon

Romantikus Vacsora Valentin Napi Hajón Budapesten. Ki ne élvezné nyílt vízen a vitorlázást? Hallgatni a víz csobbanását, élvezni a napfényt, megcsodálni a naplemente gyönyörű aranyhídját, vagy . Az MSC hajótársaság nem csak új hajókkal , hanem új útvonalakkal is bővíti.


Az irodánktól kapott részvételi jegyének ( voucher ) a beszálláskor Önnél kell lennie. Az első vacsora alkalmával az éttermi személyzet – fedélzeti kártyája . A kényelmes és különleges sétahajó a Siófoki kikötő 8-as helyéről indul naponta. Grillparty-Yachtparty - grill ebéd vagy vacsora a fedélzeten, welcome aperitiffel,. Nyomtassa ki vagy töltse telefonjára voucherünket , ami kedvezményes .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések