2019. március 25., hétfő

Manchester united átigazolási hírek

Manchester united átigazolási hírek

Top, aktuális, friss, sport, gazdaság, belföl kultúra, tudomány, technika,. Pletykák, átigazolások. Mandzukic mihamarabb a United játékosa szeretne lenni.


Manchester united átigazolási hírek

Friss hírek a Brighton meccs előtt. Négy prioritás a januári átigazolási időszakban. Liverpool elleni rangadót megelőzően. Ibrahimovic ügynöke már javában tárgyal!


Angliában ma zárult a futballátigazolási piac, az utolsó órákban most is röpködtek . Rövid hírek - Átigazolási pletykák. Manchester United : Olaszországból érkezhet rutinos támadó – sajtóhír. Az Átigazolási Körkép c. City-ben, Coutinho a Man.


Manchester united átigazolási hírek

Mint azt bizonyára sokan tudjátok, Angliában már május 16-án megnyitott az átigazolási piac, mivel a bajnokság augusztus 10-i nyitánya után . Sajtóhírek szerint a francia középpályás Zinedine Zidane újjáépülő Real . Salah esetében 2millió Eurós átigazolási díjról lehet hallani, ezt akarja. A hírek szerint Daniel Levy már hetek óta dolgozott az új edző. Mit kezd majd a sok akadémista fiatallal és a korlátozott forrásokkal az átigazolási. Eredmények, interjúk, átigazolási hírek első kézből.


Reiss Nelson has revealed how close he came to signing for Tottenham before opting to join their north London rivals Arsenal instead. HARASZTI A LEGJOBBAK KÖZÖTT. Játékosunk bekerült a csakfoci. Lautaro Martínez a Barça radarján.


A sportfogadás otthona! A téli átigazolási időszakban ismét akadt kérője a Bolton Wanderers. Májusban, a bajnokság vége felé több hír is felröppent, mi szerint Gera új csapatba igazol. Fredy Montero (Vancouver Whitecaps) receives a yellow card.


Szívműtét törheti ketté a debreceni focista karrierjét. Gyere ki a Paksi FC elleni meccsre szombaton, és vidd haza Sanyi mezét! La Liga giants enter race for unsettled Man Utd star with January bid plotted.


Serie A giants offer Man Utd strike target to Everton in Kean swap deal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések