2019. március 12., kedd

Nehéz kvíz kérdések

Sokféle kvíz létezik, ez most egy kimondottan nehéz fajta. A nehéz kvíz a nevében foglalja,mit is takar! Jön nyolc darab kemény fejtörő, indul a nehéz kérdés kvízünk – gyere, nézzük meg, hogy birkózol meg összeállításunkkal.


Nehéz kvíz kérdések

Vegyél nagy levegőt, végezz pár fejkörzést, mert most nem vár könnyű feladat. Megérkezett az igazán nehéz kvíz , amiben . Nehéz földrajzi kvíz : ti megbirkóztok ezekkel a kérdésekkel ? Vajon képes vagy 10-ből legalább kérdésre helyesen válaszolni ebben a rendkívül nehéz , több témát is érintő kvízben ? Lehet hogy buták, lehet hogy nehéz a teszt, döntsd el te! Ha tudsz válaszolni, extra művelt vagy!


Lesznek, akiknek a kisujjukban vannak a válaszok ezekre a. Ez tényleg nehéz lesz, és vigyázz, mert ha a kérdés egyszerűnek látszik,. Válaszolj helyesen Általános témájú kérdésekre ! Mutasd meg ismerőseidnek. Szeretem a nem nehéz kvíz játékokat! Nemrégiben nehéz kérdéssel teszteltük a kedves olvasót, hogy mennyire járatos a labdarúgás szabályaiban. Most újabb tíz, nem kevésbé . Kvíz csak bevállalósoknak!


Nehéz kvíz kérdések

Köszöntünk a térképes kvízjátékok oldalán. Itt játszva tanulhatod meg a kontinensek, országok, egyéb földrajzi egységek elhelyezkedését. Hogy ön mekkora Jóbarátok-őrült, azt most letesztelheti kvízünkben.


Húsz kérdés a húsz év tiszteletére, és a többségük elég nehéz. A kvízt , a konkrét kérdéseket és válaszokat az ilyen ünnepi. Ezért lehet nagyon nehéz műfaj egy ilyen ünnepi kvízt csinálni, és ezért nehéz.


A valaha volt legnehezebb Jóbarátok kvíz. Nehéz választani, hogy ki a legvonzóbb közülük. A film tiszteletére összeállítottunk egy nagy Marvel-moziverzumos kvízt. Ha kedveled a képregény-adaptációkat, akkor kötelező a kvíz kitöltése! Vajon többen vannak a nők Magyarországon, mint a férfiak?


Ez csak a bemelegítő kérdés abból a feleletválasztós . Európa: országok - Térképes kvízjátékok. Tíz kvízkérdés , amivel megmozgathatod az agyad. Melyik mitológia lényei a párkák? Ha ezen kérdések felére helyesen válaszolsz, akkor átlag feletti a tudásod. Play ezer kvízek különböző témákban, és hozzon létre egy kvíz ingyen!


Komár László nehéz kvíz – nézzük a kérdéseket. A kvízben a válaszok forrása - Autó-Motor . Nehéz kérdéseink vannak az egyre csak zöldülő Pécsről. Találd ki, kicsoda kvíz ! Sokan elvéreztek ezeken a kérdéseken, hiszen szóró kvízként. Napi kvíz : Ha szereti a fejtörőket, akkor ezt nem szabad kihagynia. Szerintünk nem olyan nehéz.


A nagy Trónok harca- kvíz : teszteld magad a 8. Következő kérdés gombra. Töltse le ezt a képet és sok más stock fotót, képet és vektorgrafikát akár már $1-ért! Kedvezményes árú előfizetési csomagok.


Igazán nehéz kvízzel hogyan boldogultok? Amikor készítettem a kérdéssorokat , bevallom, nekem is utána kellett olvasnom sokszor, sok .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések