2019. március 15., péntek

Megye futás 2019

Futónaptár térképe a heti versenyek rajthelyszíneihez Jan. VESZPRÉM MEGYEI KUTYÁS TEREPFUTÓ VERSENY (1.) - Magyarpolány . Hamarosan eljön az idő és újra elindulok Békés megyében , hogy hirdessem, mozogni jó és szükséges! A futásommal továbbra is . A Megye Futás keretében összesen 710 .

Futás futóversenyek futótúrák terepfutás. Futóversenyek a következő hónapokban futás. Szo Törökbálinti Hendikep nov. V Futapest - Kerepes terepfutás dec. Sasfészek Vertical terepfutó verseny.


Túranap és Terepfutás. Október 17-én ismét elrajtol a Megyefutás.

Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke elmondta, . Közös célunk, hogy minél több emberrel megismertessük a sport örömét, és azokat az embereket is mozgásra bírjuk, akik jelenleg nem sportolnak. Baranya megye egyik legnagyobb iparvállalataként nemcsak a város. Győr-Moson-Sopron Megyei Szabadidősport Szövetség . Minden Oké - Veszprém megye új keresője. Lőkösháza idén is csatlakozott a Megye Futás elnevezésű programhoz.


Jász-Nagykun-Szolnok megye. Mezei futó Magyar Liga 3. Amatőr cross futóverseny. A Békés Megyei Szabadidős Klubok Tanácsa – országos mozgalom részeként ismét . Sprint Futóklub eseményei. Tolna Megyei Autistákért Egyesület. Esőmanók Esőmenők jótékonysági futás és kerékpározás.


Győr - R: GyMS Megyei Szöv. Kedves Sportbarátok, Futótársak !

Kapcsolódó dokumentumok. Vas Megyei Autista Gyermekekért Alapítvány az Autizmus Világnapja alkalmából. Táv: km, akadály.


Káldi Természetjáró és Tájékozódási Futó Sportegyesület. Idén is Tapolcáról indult el a Megyefutás. Reggel nyolc órakor a Hősök teréről rajtoltak el a diákok, illetve a Tapolcai Trappolók. Nevezési határidő: november 1. Rajkai Tibor és Kerékgyártó László emlékének adóztak az emlékfutás alkalmával. Körös-Körül Futófesztivál bejegyzéshez a hozzászólások.


Jól szerepeltek a Békés megyei katasztrófavédelmisek is a terepfutó bajnokságon. Rövidre fogták éremszünetüket a komlói gombozók, két trófeát is elhoztak a Vas Megyei Bajnokságról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések