2019. március 14., csütörtök

Műköröm leszedése ár

Letört köröm pótlása: 3– 6Ft. Zselés vagy porcelán műköröm eltávolítása, gél lakkozás, shellac előtt . Professzionális kézápolás megfizethető áron nők és férfiak számára egyaránt. Műkörömnél a töltés ára max. A tip is meglazult, azt pedig minimális fájdalom árát leszedtem egy kicsi fogóval (mert azzal jobban meg tudtam fogni). Extra formájú köröm (M-es méret).


Műköröm leszedése ár

Saját köröm megerősítése zselével, 4. Más által rakott műköröm leszedése , 4. Köröm pótlás kézre, 800. Az árak Forintban értendőek és az ÁFA-t tartalmazzák! Rovat: Szakmai cikkek a műköröm világából.


Egy hasznos cikk a műköröm házi eltávolításáról otthon. Szeretném otthon eltávolítani a zselés műkörmömet. Kézápolással és műkörömépítéssel foglalkozom.


Műköröm leszedése ár

Nálam elérhető áron juthat hozzá a legjobb minőségű termékekkel történő. Az oldalon szereplő árak szalononként eltérőek lehetnek. Budapest, belváros, garanciális, szép, precíz, tartós, műköröEzekről a szavakról.


Leszedés Zselé leszedése : 2. Ft Porcelán leszedése : 3. A műköröm teljes eltávolítását kérheti a Vendég, például alkalmi műköröm esetén. De javasolhatja a szakember is olyan esetekben, ha a TIP berepe letört , . A megjelenő képek illusztrációk. Az esetleges gépelési hibákért felelősséget nem vállalunk.


A műköröm egy plusz réteg a saját körmön, ami hosszabbítást is szolgál. Az itt szereplő árak tájékoztató jellegűek, személyes egyeztetés során tudok. Minda Zsuzsa – kézápolás, műköröm. Szörnyi Réka – kézápolás, műköröm.


A kiírt áraim maradnak és élesedik a soak off manikűrös géllakk ár is! MANIKŰR ÉS MŰKÖRÖM ÁRLISTA. Hozott anyag esetén a teljes ár kerül felszámításra! A műköröm leszedése speciális leoldó folyadékkal (perces áztatás), vagy. Paraffinos kézápolás masszázzsal, 2. Manikűr: Ár : Manikűr, 2. Szett csere ( műköröm leszedése és újra felépítése ), 9. Gel lakk leszedés , manikűrrel, 2. Kezünket, körmeinket manikűr és műköröm segítségével tehetjük szebbé.


Műköröm leszedése ár

Ha időt és pénzt szeretnél . Gél lakk leszedése otthon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések