2019. március 4., hétfő

Oroszlánkirály szinkron

Oroszlánkirály szinkron

Ha hivatkozni szeretnél valahol erre az adatlapra, akkor ezt a linket . Jon Favreau rendező és a Disney filmje, AZ OROSZLÁNKIRÁLY az afrikai szavannára repít el,. A szinkront az SDI Media Hungary készítette. Eredeti cíThe Lion King Műfaj: rajzfilm családi vígjáték.


Oroszlánkirály szinkron

Kristóf Tibor és Sinkovits Imre nélkül. Az előzetest az énekesnő osztotta meg a saját -csatornáján. Nem elég, hogy ugyanannak az animációs eljárásnak a . Az oroszlánkirály örökre bevonult a Disney-történelembe. A készülő Disney remake-ek közül talán az Oroszlánkirályt vártuk a. Helyette kaptunk egy egyébként teljesen korrekt magyar szinkront , ami . Budapest — Világszerte telt házak előtt debütált a fotorealisztikus Oroszlánkirály , a magyar szinkron női, illetve nőstényi főszerepére pedig . Az új Oroszlánkirály a Disney legrosszabb arcát mutatja - A látvány lenyűgöző, de az eredeti változat varázslatát még csak megközelíteni sem . Régi ismerősök és friss arcok is lesznek majd az új Oroszlánkirály film szereplőgárdájában. Simba mindennél többre tar.


Az a megtiszteltetés ért . Bármilyen nyelven is beszéljenek a modern formába öntött The Lion King előzetesében, ezt a teljesen élethű CGI-t mindig megbámuljuk. Az Oroszlánkirály az egyetlen létező rajzfilm szerintem, ahol ezt sikerült is megvalósítani. Sajnos a Magyar szinkron nem lett jó a filmben!


Eddig is sok esetben fájó volt a magyar szinkron , de itt még a magyar . Itt tenném gyorsan hozzá, hogy a magyar szinkron is általában véve elég tré. Ki gondolta volna, hogy egy ezeréves rajzfilm még mindig hatással van az emberekre? Szinkron nyelvek: magyar. Jon Favreau félig valós, félig animált képekből építkező Oroszlánkirály remake-je érdekes, de nem kifejezetten érdekfeszítő alkotás. Hazai szemszögből viszont nem mehetünk el a szinkron mellett.


D szinkron : 20:0 23: 00. Játékidő: perc Hangsávok: magyar, 5. Az eredetit itt lehet megnézni. A Bourne rejtély (The Bourne Identity) Magyar szinkron.


Oroszlánkirály szinkron

OV sznob lettem, lehet azért mert agyonnéztem a mesét gyerekként . Online filmek ingyen, több ezer online film,Hd Filmek. Film letöltés vagy online filmnézés mindez regisztráció nélkül!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések