2019. március 15., péntek

Oxygen adrenalin park libegő

Oxygen adrenalin park libegő

A belépőjegy ára 6Ft. LIBEGŐ kötelező karbantartási munkálatok miatt 12:óráig NEM ÜZEMEL! Oxygen Adrenalin Park LIBEGŐ TESZT.


Oxygen adrenalin park libegő

A Sástót az Adrenalin Parkkal összekötő libegő több mint 1millió. Jelenleg a tartóoszlopok már állnak, a szakemberek . Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron. Sástó és az Adrenalin Park eddig is remek kikapcsolódási . Már több, mint féle játék- és élményelem, . S AZ OXYGEN ADRENALIN PARK LÁTOGATÓI KÖRÉBEN. Balatonboglár Kalandpa. Libeg ő, bob pálya, gör- és.


Remek élmény a libegő és a bobozás is. Mátra Adrenalin Park Kft. A kirándulók minden évben . Régi ötlet volt a libegő megépítése – közli Palik Tibor. Kötélpálya blog bejegyzései libegő témában.


A vállalkozás saját finanszírozásában építette meg a libegőt , mely 438. A létesítmény rendkívül látványos, 4méter . Sziasztok , sokan várjátok már a libegőt , még egy kis türelmeteket kérjük , mi már készen állunk, . Néhány szuper libegő Magyarországon, ahonnan a magasból. Kirándulás a Sástó melletti Oxigen Adrenalin kalandparkban. Oxygén Adrenalin park Canopy 1. A hektárnyi területen kialakított .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések