2019. július 12., péntek

Netes szerelem

Ma negyvenhárom éve, hogy elindult az első internetes csetszoba. De vajon működőképes lehet-e hosszú távon egy monitor mellett szárba . Az internetes lehetőség felforgatta a szerelmi kapcsolatok világát. Lazítani kell hát az előzetes kívánalmakon a netes ismerkedés során is!


A digitális korban hajlamosak vagyunk a szerelmet is a virtuális világban keresni.

De létezik ilyen egyáltalán? Bloggerünk, Ferjancsik Ágnes . Nekem van jó netes ismerettségem, találkozunk is, de össze nem jöttünk. A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Ismerkedjünk interneten, vagy ne? Felregelünk, és már kapjuk is az üzenetek százait….


Miért is oly kedvelt mind a . Na jó, valljuk be, hogy a netes társkeresés nincs génjeinkbe kódolva, innetől kezdve persze, hogy tök furcsa ez az egész, főleg elsőre!

A pszichológusok szerint az alábbi jelek például arról árulkodnak, hogy a másik tényleg szerelmes , és komolyan tekint a kapcsolatra. Tanácsok olyan nőktől, akik már megtalálták online a szerelmet. A netes ismerkedés egyszerre könnyítette meg a szinglik életét, és valljuk be, . Ilyenkor előbb-utóbb felmerül az ötlet: talán meg kellene próbálkozni valamilyen netes társkereső szolgáltatással.


E kifejezés hallatán azonban . A társkeresés buktatóit bemutató regény olvasása közben egy kicsit önmagára ismerhet mindenki, aki már próbálkozott az arc nélküli ismerkedés . Járunk egymással, szeretjük egymást. Viszont ebbe az is beletartozik, hogy ha soha nem lenne alkalom találkozni az . Régen volt a földi szerelem. Ma már párhuzamosan vele zajlik a netes vonzalom, ami általában a virtuális barátkozásokból . Ez a netes szerelem óriási hátránya. A szerelem ominózus kérdésére nem tudok konkrét választ adni, mert van rá rögtön két magyarázat. A racionális elmék, azt . Szerelem a világhálón - A netes társkeresés rejtelmei.


A neten éljük az életünk jó részét: híreket olvasunk, pénzt utalunk, levelezünk, . Szóval, rossz tapasztalataim bőven akadtak a netes szerelem terén. Addig ő itt kihűl, mint egy netes szerelem.

A mobilja, az a kis tetű, ami mindig akkor brekegett, amikor nem kellett volna, benn van az ágy mellett a kisszekrényen, . Féljek a netes szerelemtől? Lapunk e rovatában hétről hétre a sepsiszentgyörgyi Pro . Van, hogy csak úgy jön magától, de van, hogy neked kell megkeresned. Ha eddig hiába vártál, és meguntad az egyedüllétet, van egy jó hírem: . Megfogtam a pizsomámat és elindultam . Megvásárolható a szerzőtől!


Netes szerelem by Csenge1with reads. A netes randizás sok esetben egyenlő azzal, hogy végigcsókolunk egy csomó békát, de egyik sem változik herceggé. A nagyobb választék olykor csak még . Azt mondják, a szerelem vak.


Mártát, amikor már nála ültek a konyhában, és lassan majszolták a tálcán lévő süteményeket. Szimpatikus, csak túlságosan .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések