2019. július 26., péntek

Real madrid friss igazolásai

A nyári átigazolási időszakban eddig már nagyjából 3millió eurós (9milliárd forint) „bevásárlást” tartott. Real Madrid focicsapat érkező és távozó játékosai, átigazolások. Top, aktuális, friss , sport, gazdaság, belföl kultúra, tudomány, technika, szórakozás.


Volt egy fiatal Di Maríám,. Ember tervez, Isten végez – legalábbis ezzel vigasztaljuk magunkat és egymást, ha szokás szerint kudarcot vallunk. Igaz ez a labdarúgás világának egyik . Madridból érkezhet Mourinho első nagy igazolása – sajtóhír.


A legfrissebb hírek szerint Párizsban megunták Neymar problémáit és . Zidane csodacsapatot akar az igazolásokkal ! További igazolások voltak még Karim Benzema, Raúl Albiol, Álvaro Arbeloa,. Legfrissebb Atlético Madrid hírek a Goal. Az új igazolások bemutatásának várható sorrendje.


Real madrid friss igazolásai

Olasz kérők is vannak, ám itt egyelőre csak kölcsönadásról van szó, illetve az Atlético Madrid neve is felmerült lehetséges célállomásként. Az Arsenal középpályása, Lucas Torreira legfrissebb interjújában. Hiányzó: igazolásai Spanyol labdarúgás - Friss labdarúgás hírek, foci hírek, foci. Friss foci hírek a Spanyol labdarúgásról. A Spanyol Szuperkupa döntő első mérkőzésére hangol a Madrid az alábbi videóval.


Jorge Valdano sportigazgató elárulta, további igazolások már nem . Zidane-nál a régi az új, nem játszottak a nyári topigazolások. Mindezért a legfrissebb hírek szerint a Pool hajlandó nagy összeget áldozni. Kapcsolódó cikkek Ádám cikkei Még több Hírek, pletykák, igazolások.


Real madrid friss igazolásai

A királyi gárda elnöke a lehetséges igazolásokról is beszélt. Cristiano azonnal a legdrágább igazolások listájának élére ugrott, amivel . Amit viszont kifogásolt, az a madridi igazolások „imperialista” és „arrogáns” jellege volt. Scott Parker, Charlton Athletic, 0000.


Wayne Bridge, Southampton . Az európai átigazolási időszak lezárultával a Kicker német sportmagazin összegezte minden idők legborsosabb játékos-adásvételeit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések