2019. július 17., szerda

Oxygen adrenalin park árak

A belépőjegy ára 6Ft. Az élményelemek használati díjáról a honlapon tájékozódhat. A hektárnyi területen kialakított . Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a TripAdvisoron.


A helyszín maga gyönyörű, így az is jól. Kirándulás a Sástó melletti Oxigen Adrenalin kalandparkban.

Nyolc évvel ezelőtt változott kalandparkká a sástói kőfejtő, amely ipari szempontból a 70-es években élte fénykorát. OXYGEN ADRENALIN PARK - MINDEN IDŐBEN. Hétfőtől- csütörtökig a kalandpark játékai csak előzetes bejelentkezés. Sástó és az Adrenalin Park eddig is remek kikapcsolódási lehetőséget. Wellness hétfőtől-csütörtökig.


Szombat-vasárnap és ünnepnapokon. A különböző játékokra külön díjszabás vonatkozik, belépőjegy nincsen. A kalandpark területére belépőjegy nincs! A Park fizetőeszköze az úgynevezett .

A pályára belépődíj nincs, az eszköz használatért kell fizetni! A Sástót az Adrenalin Parkkal összekötő libegő több mint 1millió. Gyöngyös-Sástó, Sástó-Kőbánya,. Hangulatos étterem , finomak a burgerek és az árak sincsenek elszállva.


Discover entire homes and private rooms perfect for any trip. Nagyon jól éreztük magunkat, tágas park sok élményelemmel. Bob, függőhí ugrálóvár . Az ár a transzfer költségét tartalmazza, belépőjegy és további költségek a . Jelentkezés, árak , bővebb információ:. Oxygén - Adrenalin Park. Véleményem szerint az egyik legjobb ár érték arányú hotel Füreden.


A szálláshely előtt áll meg közvetlenül a távolsági busz. A Kempingtől néhány lépésnyire található az . A parkban mindenki talál kedvére valót. Innen perces sétával elérhető az Oxigén Adrenalin Park is.


Tiszta, jó ár -érték arány, a szomszéd étteremben szuper kaják. A pénztárak a völgy- és hegyállomásnál 23. Szobák és árak megtekintése.


Az ár tartalmazza a belépőket, a kóstolókat, és minden programban palóclevest, kb.

Mátraszentistván Sífelvonó. Jöjjön hét remek kalandpark a függővárosok környékéről! Azon túl, hogy gyönyörű a kilátás, barátságosak az árak a gyerekek mellett a . Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely. Nyitva: a völgyállomás pénztára óráig.


Részletes információk, elérhetőségek, árak , nyitva tartás, szolgáltatások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések