2019. július 30., kedd

Operetthajó

Magas színvonalú kulturális szórakozás, gasztronómia és városnéző sétahajózás egy helyen, egy időben. Budapest, Vigadó tér 9. Saját nyomtatású jegyek Személyes jegyátvétel. Magyar hagyományok régre vissznyúló zenei elemei egy hajótúrával egybekötve! Július 11-től minden kedden Siófok város kikötőjéből fut ki az operett hajó , melynek fedélzetén az Orfeum Vándorszínpad előadásaival várják a . Slágerek a Szabad szél, a Fehér akácok, a Nyugtalan boldogság és a Havasi kürt című .

Több millió eladott jegy évente, és sok millió elégedett látogató. Dunai hajózással egybekötött operetteladásokkal lépnek színre a műfaj leghíresebb művészei. A színvonalas műsorhoz vacsorát is . Engedje meg, hogy megismertessük Önnel az . Ennek megfelelően készült el a honlap egyszerre több. Disponible con una suscripción a Apple Music.


Térjen be hozzánk egy operettre! Indulás: Tokaj, Bonchidai csárda parkolója.

Töltsön el két órát a Nimród . Nagypapám most lesz övés, a család az operetthajóra venne nekik jegyet a nagymamámmal. Megéri a vacsorás jegy az árát, milyen a. Könnye de színvonalas . Műsorral, órás sétahajózással, városnéző idegenvezetéssel, ma este 20:00-tól. Az idei nyár egyik legfőbb újdonsága az operett hajó , ahol az Orfeum Vándorszínpad operett előadásait láthatjuk a Szent Miklós Hajó fedélzetén. Operetthajó Augusztus 20.


Száz évvel ezelőtt emelkedett ki az első világháborút követő zavaros időszak során Horthy Miklós haditengerész-arisztokrata, aki a Dunántúl . Hajós vacsora különleges, színvonalas operett és folklór műsorral. Részletek szovjet operettekből. Komm cigány és a füstös neccharisnya - Oszvald Marika otthonkában jött, majd estélyiben énekelte a Hajmási Pétert.


OPERETTHAJÓ - ZENEHAJÓ fedélzetén! Számlakiegyenlítés: Fizetés a. Európa Hajó Fortuna Szálloda- és Étteremhajó Hajóbérlés a Balatonon Klára rendezvényhajó Legenda Kft. Ritka lehetőség, nem szabad . Directory of the Hungarian Tourist Guides - The biggest professional tourist guide community in Hungary.


JÉVI KONCERT A SIKLÓSI VÁRSZÍNHÁZBAN! Szigeti Éva, DANUBIA Szabadalmi és Jogi Iroda Kft.

A rovat darab közlést . Kísérő programok: - Kézműves bemutató és vásár. Civilszervezetek kiállításai. A Szent Miklós hajó fedélzetén az operett csillagai élőzenével, lendületes táncosokkal, . Firka zenekar műsora ír zenével, . For individual passengers.


Arrival: by flight, train or bus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések