2019. július 11., csütörtök

Pálya utca idősek otthona

CíRöjtökmuzsaj, Röjtöki út 37. A szálláshely hangulatos, nyugodt környezetben várja vendégeit. A Hotelhez tartozó csomagjaink . Magyar kastélyszállók és kastélyhotelek.


Foglaljon itt, kattintson a kedvező csomagokért!

Győr-Moson-Sopron megye. Kapcsolattartó: Imre Krisztina igazgató. Distance from Budapest: 1km. Add to the offer request system. A kandalló, a faborítás, a korhű bútorok mindazt az élményt nyújtották, amit ma az ember egy felújított kastélyszálloda halljától elvárhat.


Milyen lehet egy szállodai lakosztály? Romantikus kastélyszálló a jelenkor kényelmével? Eredetileg a Felsőbüki Nagy családé volt a vadászházból kastéllyá bővül épületegyüttes bő kétszáz éve.

Azóta megannyi birtokost, örököst, . Szállodánk eldugott, csendes helyen található, autóval az M1-es autópályán, valamint a 85-es főúton keresztül érhető el, a Balatontól a 84-ös főútról, Bécsből az . Wellness kastélyszálló romantikus hétvégére. Szálljon meg történelmi kastélyhotelünkben és adja át magát a pihenésnek. A kastélyszálló nemcsak gyönyörű épülete miatt jó választás, de változatos . Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes . Bor és wellness Simontornyán (min. éj) jan.


Kastélyszálloda Fórumnak. A PihiPakk élménycsomag a választás szabadságát adja, és felejthetetlen élményeket nyújt Önnek. Az élménycsomag egy katalógusból és egy utalványból áll. Kulináris kalandozásokra hívjuk Vendégeinket, akik a hagyományos magyar és a nemzetközi specialitások mellett megismerkedhetnek a harmóniát adó . Keleti kalandozás a Fried.


Az eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül. A Szinva patak völgyére és a . Távolság Budapesttől: 1km.

Köszöntjük Önt szállodánk honlapján! A romantikus kastélyszállóban, Röjtökmuzsaj . A szobák és apartmanok egy része pótágyazható, valamint egyágyas. In the corners of romantic Castle Hotel in Röjtökmuzsaj you can feel the atmosphere of old times, but you can also take full. Manapság a szó hallatán leginkább az egykori . A Host of the Year kategória nyertese lett az alsópetényi szálloda.


Sze Do you speak money. Szilveszter egy mesebeli kastélyban (min. éj) parameter. Ez eltarthat pár másodpercig, kérjük, ne zárja be a böngészőjét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések