2019. július 17., szerda

Samsung galaxy s7 edge üveg ár

Samsung galaxy s7 edge üveg ár

Hasonlítsa össze az árakat! Komplett gyári minőségű amoled kijelző Galaxy Sés Sedge készülékhez. A Galaxy Sés Sedge tökéletesen illeszkedik a kezedbe, a készülékek 3D ívelt üveg. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - samsung galaxy uveg. Hátlap csere Akkufedél, battery . A Galaxy SEdge kijelző üvegét , érintő panelét és LCD-jét tehát kizárólag egyben tudjuk cserélni.


Samsung galaxy s7 edge üveg ár

A javítás rendkívül körülményes és. ENKAY 5D edzett üveg Huawei Honor készülékhez, átlátszó (nem ráhajló). Gyors és korrektek én már több sés stelefont küldtem nekik, . Telefontok és kijelzővédő üvegfólia nagy választékban kedvező áron. Your browser does not currently recognize any of the video formats.


Az 1″-os Galaxy Sés az 5″-os Galaxy Sedge 3D üvegből és . Szép állapotú Üvegfóliás hibátlan működéssel dobozukban. Gyári kijelzőinkkel újjá varázsolhatod törött készülékedet kedvező áron. Az alábbi termékeknél az akkumulátor, illetve az üveg hátlap cseréjét is igénybe tudja . Megrendelését kedvezményes áron , az ország egész területére kiszállítjuk . Törött üveg esetén történő előlap csere. Fém keret, üveg hát- és előlap okozza, hogy a legkisebb ütésre is minden. Az edzett üveg kezelt üvegből készült, védelme 9h –ás, ami eddig a. Glass Screen Protector for Sam.


Samsung galaxy s7 edge üveg ár

Samsung Galaxy SEdge Edzett biztonsági védőüveg. Vékony ház, amely az edge kijelző miatt még karcsúbbnak hat, üveg elő- és. Az ára egyébként újonnan 2ezer forinttól indul, amely rendkívül magas, ám . Telefontok, kijelzővédő üveg , töltőkábel, autós tartó, és még sok más kiegészítő. A Galaxy S8-ról HIVATALOSAN is lehullt a lepel és mindenkit meglepett. Az alumínium keret körbeöleli az első és hátoldali üveg paneleket, amelyek . Ha sérült az előlapi üvege de a kijeződ épp, erre az alkatrészre van szükséged!


Kedvenc gyártód készülékeit rendelheted meg. Mobiltelefon kedvezményes áron a Telenortól. Abban az esetben, ha Galaxy SEdge készüléked megrepedt vagy összetört mindenképpen javasolt a cseréje, hiszen nem csak a telefonban okozhat kárt, . Dane z jego strony opisu znajdują się poniżej.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések