2019. szeptember 26., csütörtök

Pedikűr árak

Manikűr, pedikűr , gyógypedikűr, gél lakkozás, talpmasszázs. Vendégem a masszázsfotelben a nyakát, hátát, derekát kényeztetheti, a kéz- és lábápolás után . A pedikűr kezelés során a láb bőrét felfrissítjük, esztétikussá varázsoljuk. Callux szike néküli pedikűr.


A bejelentett időpontot nem mondják le órával előtte, abban az esetben -os felárat kell fizetni a következő alkalommal!

Az árak forintban értendők és az Áfát tartalmazzák. Kollégáink vállalkozók, fizetni kizárólag náluk lehet. Budapest, Mester utca 1. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák! Benőtt köröm kezelése “csak ” ha a vendég nem.


Harangozó Tündének hívnak, fodrász mellett manikűrös, pedikűrös vagyok. Mini pedikűr (csak körömvágás a körömsánc tisztításával). Csak a bőrkeményedések eltávolítása.

Csillag Szalon csillagszalon. Tekintsd meg árlistámat, mely tartalmazza a műköröm, gél lakk, manikűr, pedikűr szolgáltatásaim árait. AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTOM, AZ ÁRAK MÉRETTŐL ÁLLAPOTTÓL, DÍSZÍTÉSTŐL FÜGGŐEN VÁLTOZHATNAK! Ott is emberekkel kell foglalkozni és nincs életkorhoz . Olcsó pedikűr , manikűr és műkörmös Budán a 11. Korrekt árak , hozzáértő kezek.


Fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr , férfiaknak kiemelt férfi részleg. Az oldalon szereplő árak szalononként eltérőek lehetnek. Lianti manikűr, műköröm és pedikűr árlista. Kispesti szépségszalon, műköröm, pedikűr , kozmetika. Ha a töltés több, mint hét után történik, az ár akár az új szett ára is lehet) . Műköröm bereszelése, rövidítése manikűrrel ‎: ‎7.


A körömgombákról elrettentő példák. MANIKŰR, PEDIKŰR SZOLGÁLTATÁSAINK. Ft Gél lakk leszedés 1. Kombinált kézi-és gépi pedikűr 3.

Pedikűr bérlet alkalomra 12. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső . Gépi pedikűr (Dentál technikás: fájdalom mentes). Svéd-frissítő masszázs.


Kondicionáló hátmasszázs kimozgatással. Japán manikűr, pedikűr ‎: ‎1. Ft Paraffinos lábápolás ‎: ‎1. Talpmasszázs (perc). Intim gyantázás speciálisan erre a célra kifejlesztett gyantával, pedikűr , manikűr, kozmetika Zuglóban.


Keressen minket szépészeti szolgáltatásainkért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések