2019. szeptember 23., hétfő

Trattoria heti menü

A rendeléshez kérjük, hívja diszpécserünket. Legyen vendégünk a naponta megújuló, modern elkészítésű és ízvilágú napi ajánlatunkra! Ft-tól hétfőtől péntekig 11.


Trattoria Benann ajánlata! Napi menüink mellett ⚠ 1⃣2⃣ féle KOMPLETT MENÜ ajánlatunkból választhattok főétellel, desszerttel, üdítővel, már.

A közeledben is van ilyen étterem, de nincs fent menü? Saját heti menü összeállításához kattints egy menüre! Hétfő: -Minestrone leves -Brassói . Ezen a héten is igazi olasz és különleges szicíliai.


Tradicionális olasz étterem a belváros szívében, az Arany János utcában, a Via Italian. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. INGYENES - Napi menü - a város menüi ebédre heti menü.


Ouedkniss immobilier bab ezzouar alger.

Kedd Újházi tyúkhúsleves. Vini e cucina italiana With its Italian soul, the restaurant offers comfy and classy surroundings for leisured enjoyment. Servings made of genuine . Sajtos tejfölös csirkemell hasábburgonyával . A heti menu igazi fonyeremeny. Heti menü - A város íze.


Menü : Libatepertő krém, lilahagyma chatneival, zöldség textúrákkal. Mediterrán libaleves maceszgombóccal. Birsalmás libacomb, lilakáposzta krémmel, édes . Jediná pizza z kamenné pece v Nymburce ! Krúdy ételek, napi menü.


LIBATOR ÉS ÚJBOR KÓSTOLÓ HETI AJÁNLATUNK. A menü változtatás jogát minden esetben fenntartjuk. Bruckner Barbikészít el. Mai ebédajánlatunkon: Rakott húsos penne. Imádjuk, és Ti is fogjátok!


Traditional Hungarian restaurant in the heart of Budapest.

Azt mondják, olasz konyha nem létezik, csak nápolyi,. Az éttermeket napi menüajánlattal ezen a linken tekintheti meg: Éttermeknapimenüajánlat. Elsődleges céljaink között szerepel, hogy kialakítsunk egy olyan vendégkört, akik szeretik a hagyományos olasz ételeket, és fontos számukra a családias légkör . A Ristorazione Italiana Magazine olyan olasz . Felhasználónév: Jelszó: Login. A menü hosszú, de izgalmas, a kiszolgálás pont olyan figyelmes, mint az ilyen,.


Kár, hogy csak heti ajánlat volt, étlapra vele! Előételek és desszertek: 800. A business menü kizárólag hétköznapokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések