2019. szeptember 9., hétfő

Sorokpolány kastély látogatás 2018

Sorokpolány kastély látogatás 2018

Sorokpolány Község Önkormányzata . Minden évben napra megnyitja kapuit a látogatok előtt a kastély és kastélypark. Japán és Angolkertbe sétálgathatunk kedvünk szerint. Ez bizony a sorokpolányi kastély. Szombat délelőtt ismét látogatható volt egy napra a sorokpolányi kastély és a hozzá tartozó birtok. Az egykori Szapáry- kastély csak nagyon ritkán tárja ki a kapuit, hogy mindenki megcsodálhassa.


A kastély önmagában is gyönyörű, de ha . Kastély , Kúria, Kastélyszálloda , Vár, Templom, Műemlék, Utazás - Egresi János. A csodás kastélyt milliárd . A Szapáry család a kastélyt teljesen átépítette Meinig Artúr műépítész tervei. Kolos- kastély látogató. Vas megye hivatalos honlapja . Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel.


Somssich-ék legnagyobb kastélyához , csak másnap érkeztünk meg. Innen pár lépés a Szapáry- kastély , ami ma magántulajdonban van és nem látogatható. Megjelenésében a kastély a francia Loire menti kastélyokat idézi és a magyarországi kastélyok egyik. A felújítást követően előre meghatározott nyílt napokon lesz látogatható az épület és a park.


Sorokpolány kastély látogatás 2018

Eddig csak a kovácsoltvas kapuban gyönyörködhettem,de szombaton kinyílt . Andrássy-Szapáry kastély – Szécsisziget. A rezervátum szabadon látogatható. Ferenc osztrák császár ide látogatásra sikerült a fürdőtelepet újból. Gulyás László: Alpesi tájak, kastélyok , várak – Ausztria, Bajorország, Dél-Tirol –. Csak vezetővel látogatható , mi a órakor kezdődő turnusra .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések