2019. szeptember 27., péntek

Terepfutó versenyek 2019

V Futapest terepfutás, Kerepes. V GarminArmy Forest Love. Futónaptár térképe a heti versenyek rajthelyszíneihez Jan.


FUTAPEST TEREPFUTÁS - Budakalász - korosztályos ~ FUTAPEST . Ki a futó-legény a gáton? Sasfészek Vertical terepfutó verseny. Túranap és Terepfutás.


Sports event in Veszprém, Hungary by Bakonyikalandok. A Terepfutók nagy örömére harmadik alkalommal hirdetjük meg a Tihany Cross Terepfutás és Félmaraton versenyünket ! A különleges pályán kemény . Kishegy Trail terepfutó versenyt, melyen három távon, és km . Sukoró település felett található Velencei-hegységben. A futóverseny három távolságon. Görömbölyi Terepfutó verseny - Terepfutó Diákbajnokság. Crosskovácsi `Columbia Montrail Terepfutó verseny.


Terepfutó versenyek 2019

Verseny városa: Miskolc. Kékestető Terepfutó versenyt. Nevezni háromféle távra, négy különböző korcsoportban lehet. Az esemény terepfutó távjaira már nem lehet nevezni, mivel elértük a létszámlimitet.


Kapcsolódó dokumentumok. Gánt Trailen nagy szeretettel! Amiben részetek lesz harmadik alkalommal is az egy gyönyörű kis település vendégszerető fogadtatása, csodálatos . A verseny fővédnöke: Dr.


Simon István Sopron Megyei Jogú Város alpolgármestere. A Salomon Ultra-Trail Hungary Magyarország legnagyobb rangú terepfutó versenye. Zselic Trail terepfutó versenyünket. Kisnémedi – Vácduka terepfutó verseny , Kisnémdi-Vácduka. Ha szeretsz sportolni, futni, szereted a természetet, és még dúl benned . A maratoni táv válogató verseny volt az ősszel megrendezésre kerülő . DogAtlon – ügyességi terepfutó verseny.


Gyáli Motocross pályán, a fővédnökséget . Eredmények: egyszerű - . Ettől kezdődően lehet átvenni a rajtcsomagokat. A teljesítménytúra nem futóverseny , ezért mellőzöm a futást. A hagyományosan tél végén megrendezett Honvéd Cross elnevezésű nyílt terepfutó verseny idén minden eddiginél több nevezőt számlált, évestől egészen . Országos Terepfutó Bajnokság.


Terepfutó versenyek 2019

Elindítjuk a Nomád Terepfutó Suli blogját. Az idei évre tervezett terepfutó versenynaptárunk elkészült, hamarosan jön a. A Mátrabérc Trail a hazai terepfutás egyik meghatározó tavaszi terepfutó eseménye, amely évről évre nagy kihívás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések