2015. február 24., kedd

Asztalfoglalás miskolc

Nyitvatartás: Hétfő – Szombat 12:– 22:00. Vasárnap 12:– :00. Asztalfoglalás a mai napra kizárólag telefonon lehetséges! If you are a human and are seeing this . A csillaggal jelölt mező kötelezően megadandó!


Népkerti Söröző asztalfoglalás.

Közel százféle palacsintás étel szerepel étlapunkon. Miskolc szívében a Nagyavasi . Pizza, Kávé, Világbéke is eating pizza at Pizza, Kávé, Világbéke. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online!


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények - Etterem. TTEREM ÉTLAP ÉS ASZTALFOGLALÁS. A házhoz szállítás mint szolgáltatas rendelhető.

Street food kicsit másképp! A kiváló minőségű alapanyagokat mi dolgozzuk fel szigorú ellenőrzés mellett. Szendvicseink, burgereink frissen helyben . A tökéletes kiszolgálással és stílusos, modern berendezéssel fűszerezett Ristorante, autentikus olasz ízeivel Önt is garantáltan elkápráztatja. Előrendelést felveszünk! Megújult, kellemes környezet, elérhető árak.


A kulináris élvezetek széles tárházával várja. Csalánosi Csárda Óbuda. Unkarilainen ravintola. Házhoz visszük a világbékét! Alabárdos Étterem és Söröző - I. Minden szobában síkképernyős kábeltévé és saját fürdőszoba biztosított.


Egy kis kávészünet - Bárkaétterem. Borkínálat - Bárkaétterem. Desszert - Bárkaétterem. Jelenleg Zárva (14:- 22:00). A vállalkozás a Restun keresztül nem fogad online asztalfoglalást.


Próbálja meg hívni őket.

Fagyöngy Vendélgő - Házias ízek a Bükk . Csendes, igényes szobák a Barlangfürdő ill. Válaszd ki a hozzád legközelebbi QuizNight helyszínt és foglalj asztalt a következő kvízre! A Calimbra Hotelben a 1vendéget befogadó étterem kiválóan alkalmas nagyobb rendezvények, esküvők lebonyolítására is, de a . Quiznight, NFL meccsnézés és Sörzsiráf csak nálunk! Kérjen árajánlatot Szilvásvárad .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések