2015. február 12., csütörtök

Autogumibolt

Az alábbi táblázataban a kedvenc autónk fontos kerék adatokat találunk. Itt találod a robogó és motorgumikat, belsőgumikat felni méret szerinti bontásban. A felni méretét a gumin lévő méret utolsó száma adja meg. A terhelési index az oldalfalon az esetek többségében a gumiabroncs méret.


Anno a 6mm-es külső átmérőhöz három különböző felni és gumiméret tartozott. Ez a három méret betűkkel lett megkülönböztetve egymástól .

A csavarokat és (ha szükséges) a gyűrűt új felni vásárlásánál a vételárnak tartalmaznia. A gyári kerékméretek és az előírt légnyomás-értékek: . A kerékpárok kerékmérete 18”-24” között változik, jellemző méret a 20”. A gumiabroncsok és felnik nemzetközi jelölései. A mellékelt táblázat az adott felnire felszerelhető abroncs szélességeket mutatja: Szerelhetőségi határok . A gumiméret kalkulátor segítségével számított adatok tájékoztató jellegűek, a gumiabroncsok pontos . Rövidítése: LI (Load Index) A táblázatban megadott kg értékek normál kivitelű abroncs . Ez a két fő alkotóelem a felni és a gumiabroncs.


Felni -gumi mérettáblázat.

Persze ettől eltérőeket is láttunk már . A megfelelő alufelnit legegyszerűbben a „alufelni kereső” segítségével talál meg a webáruházunk. A második hiba, hogy felni és gumi méretek terén a sokféle jelölési módból nem tudo hogy mit kellene nézni és mi mit jelent. SERIES, SERIES, SERIES, SERIES, SERIES, SERIES, SERIES, SERIES, SERIES, SERIES. Gyártó Wanda Gumiabroncs Off-road Átmérő (colban ) 1coll=54cm Szélessége (collban ) . A kalkulátor segítségével kiszámítható, hogy mennyivel változik a felni belső és külső szélének helyzete az eredetihez képest.


Fontos: a kalkulált méret. Alucenter: alufelni és felni keresési táblázat ET szám, agyméret és osztókör alapján. A válóméret számológép segitségével könnyen kiszámolhatja hogyan módosul a felniméret , az oldalfalmagasság valamint a . Bizonyára sokan nem tudják, hogy milyen felnire, milyen gumiabroncsot lehet feltenni.


MTB EightyEight MTB EightyEight kerékpár, L-es vázmérettel, ideális partnere lehet hétvégi hegyi, erdei, parkos kiruccanásainak vagy akár a városba. Olcsón szeretnék vásárolni Részletek. Utolsó vásárló: Ádám, Veszprém.


A küllfuratok a felni gumizható oldalán gyengíthetik magát a felnit. A következ táblázat tartalmazza a minimum szervíz idintervallumokat, melyek betartásával biztonsága garantált. Gumi méret (a gumi szélessége mm-ben).


Akkor különösen hasznos önnek ez a táblázat , ha a gumik méretét felnijei szélességéből kiindulva határozza meg. A nyári gumi mintázata sokkal finomabb kidolgozású.

Először a felni méretekről olvashatsz. Aztán a kerékpár gumi szélességéről, és ezek mérőszámairól. Majd a szelepekről, amiből 3-féle . Meg mostanra már tele vannak a bontók fusion . Kerékméret számítási módok. Mondeosok pánztárcája a gumik, illetve a felnik. Ennyit a hivatos tájékoztatásról, és engedjék meg, hogy néhány fontos.


A régi kerékpárok felni mérete 635mm volt és még a mai napig kaphatóak mind acél mind alu felnivel. Nagyon kevés kerékpár készül ezzel . Mennyit számít az felni méret a gumi szemponjából amivel még fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések