2015. február 5., csütörtök

Lokodi öregotthon

Lokodi öregotthon

Az intézmény e huszonöt év . LÓKODI JAKAB LAJOS ALAPÍTVÁNY - FUNDAŢIA JAKAB LAJOS LOCODENI. GYULAFEHÉRVÁRI CARITAS SZENT KLÁRA ÖREGOTTHON - CARITAS . Lókodi KISS ROZÁLIA öregotthon , Lòko Harghita, Romania. A település a Nagy-Homoród mellékvize, a Lókod-patak völgyében. Sokáig ez a lókodi öregotthon volt az egyetlen ilyen jellegű szociális . A Lókodi öregotthon évvel ezelőtt svájci támogatással, az unitárius egyház égisze alatt létesült, ma idős embernek nyújt menedéket.


Lokodi öregotthon

Az évek során bebizonyította, eleget tud tenni kitűzött . Elhelyezés egy, két, három és négyágyas szobákban, saját fürdőszobával, tv-vel;. Internet hozzáférés és telefon;. Pszichoterápia, orvosi ellátás, rehabilitáció;. Hiányzó: lokodi Szociológia gyergyoiszemle. Szent Erzsébet Öregotthon időseket ellátó.


Működési szint: térségi. AlbuUnitárius Templom. Otthonunk tevékenysége a . Lókodi Ökumenikus Öregotthon adomány- szállító látogatása. Előbb a szombatfalvi református öregotthon, két nappal később pedig a lókodi öregotthon idős lakóit látogatta meg a székelyudvarhelyi . Tevékenységünk helyszíne a Szombatfalvi Református Öregotthon, a Lókodi Öregotthon és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által működtetett alsó- és . Rendszeresen látogatjuk a lókodi öregotthon lakóit.


Bálint Benczédi Ferenc püspök, valamint a lókodi öregotthon vezetői részt vettek a zürichi Grossmünsterben tartott gyász-istentiszteleten. ALAPSZOLGÁLTATÁS: étkeztetés. Elkészült a lökődi öregotthon új épülete: ennek avatására gyűlt össze az ünneplő vendégsereg.


Jó befektetési lehetőség egy öregotthon megnyitása Gyergyóholló községben,. Recsegő panzióból, ha elfogy mind a vendég. Március 6-án tartottuk első megbeszélésünket, amelynek napirendi pontjai . A lókodi öregotthon lakóinak látogatása szívügyünk, a saját betegeinket, időseinket rendszeresen látogattuk - látogatjuk. Világ-imanapot tartottunk más.


Kistérségi Humán Szolgáltató Központ - Családsegítő Szolgálat 6. Egy Mosoly az Életért Egyesület. A Harmatcseppek önkéntes csoporttal (önkéntes) szüreti bált szerveztek a szombatfalvi és a lókodi öregotthon lakójának. Idén a farsangi időszakban székelyudvarhelyi csoportunk a lókodi otthonba vitt.


Kiss Rozália Ökumenikus Öregotthon farsangi bálja. Lokodi Edit mindkét polgármestert sikeresnek nevezte, akik. Lókod - A szeretet soha el nem fogy! Európai uniós forrásokból hozzákezdtek egy öregotthon építéséhez . Megnevezés románul: Caritas Alba Iulia- Asociaţia Cămin de . Discover the area of Chinusu with this destination guide (Romania (general)) in Romania.


Lokodi öregotthon

Weather forecast, images and videos, local events and things to do. Kezdetben a szombatfalvi öregotthonba jártunk havi rendszerességgel, egy. Jelenleg rendszeresen látogatjuk a szombatfalvi és a lókodi öregotthonok lakóit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések