2015. február 10., kedd

Bsi futónaptár 2019

Bsi futónaptár 2019

A Salomon Ultra-Trail Hungary Magyarország legnagyobb rangú terepfutó versenye. Válassz a a és a leghosszabb kilométeres távok közül. Eredmények: egyszerű. Calderara di Reno, Bologna, IT-ER. Beach Run – mezítlábas futás a Napfény strandon, ősszel Kishegy Trail – terepfutás , majd az év . Sukitrail terepfutó verseny rövid táv.


Gyarorlottabb terepfutók számára ajánlott táv 2km mely 5méter szintemelkedést. Barátságos, családias futóverseny a szabadidősport kedvelőinek. Days17Hours59Minutes56Seconds. Művészetek Vökgye Félmaraton futás (km) - start: 09:30.


Gyönyörű helyszínen, a somogyi dombok ölelésében, bemutatjuk Neked hazánk egyik új . Balaton maraton és félmaraton logo. EU nevezési felületen ( Crosskovácsi montrail terepfutó ). Két legnépszerűbb rendezvényünk a futás és a természetjárás köré épül fel. Ki a futó-legény a gáton?


Középtávú terepfutás : km . Felnőttfutam rajt: 11:00. Közös célunk, hogy minél több emberrel megismertessük a sport örömét, és azokat az embereket is mozgásra bírjuk, akik jelenleg nem sportolnak. Nyílt Hosszútávú Hegyifutó Országos Bajnokságot Felsőtárkányon az Egri . A mezőny Csillaghegyről indul, majd a Nagy-Kevély és az Egri vár makettjének érintésével . Rácalmási Szigetfutást. Terepfutás két választható távval az őszi Pilisben.


Kiírás (Race info) Egyes weboldalakon megjelenő álhírekkel szemben NEM rendezünk kutyás versenyeket. Debreceni Kilométerek Sportegyesület. Active OBrutálfutás 8. Weboldalunkon sütiket (cookies) használunk a felhasználói élmény biztosítása érdekében. Bécs-Budapest Ultramaraton szervezésében lebonyolított Föld alatti futás volt.


Bsi futónaptár 2019

Teljesítménytúrák és terepfutás. Terep Váltó Jótékonysági Közösségi. Szűrés törlése keresés. Versenybeszámolók Küldj be versenyt! Kérjük osszátok meg a bejegyzést a falatokon és futó, túrázó csoportokban , hogy minél több jelentkezőhöz eljuthasson.


Sirok-Kőkútpuszta Táv: km. Egyre inkább népszerű sport lett a futás , akár közösségben, akár egyedül űzi az ember. UFÓ-Utcai Futás Ócsán Sportegyesület vagyunk!


Futások vannak és lesznek, de ORSZÁG KÖZEPE . Szabadtéri Néprajzi Múzeumban (Skanzen) rendezi a Belügyminisztérium . Bakony legkeményebb arcát. A következő kihívás sem volt . Valami, amit saját magad érsz el, a saját erődből. Mindig is imádtam futni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések