2015. február 4., szerda

Mocsári manguszta

Mocsári manguszta

A mocsári manguszta (Atilax paludinosus) a mongúzfélék (Herpestidae) családjába tartozik, az Atilax nem egyetlen faja. Szenzációs pillanatokat sikerült megörökítenie Jerome Guillaumot fotósnak a kenyai Maasai Mara Nemzeti Parkban. A főszereplő egy mocsári. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden.


Mocsári manguszta

Nem értek hozzá csak rákerestem és találtam egy bizonyos mocsári manguszta elnevezésű állatfajt. Gondolom pl ezért is nem helyes . Status iucn EX icon blank. Kelet-afrikai szirtiborz, Nagyfogu tompeujju-vidra, Mocsari manguszta , Nyugat- afrikai fakuszoszirtiborz, Foltosnyaku vidra, Fehertorku cerkof, Afrikai manatusz, . Feherhasu sun, Potto, Afrikai leopar Kalapacsfej repul kutya, Nagyfogu tompeujju-vidra, Mocsari manguszta , Nyugat-afrikai fakuszoszirtiborz, Foltosnyaku . A tengerparton mangrove- és mocsári erdők, a szigeteken és a parti. A cibetmacskafélék családjába tartoznak, amely a pelocénben, . Nagy vidracickany, Feherhasu sun, Afrikai leopar Nagyfogu tompeujju-vidra, Mocsari manguszta , Tompefarku tobzoska, Foltosnyaku vidra, Afrikai manatusz, . Kérdés: Melyik állat nem tartozik a mongúzfélékhez? Lehetséges válaszok: szurikáta, mocsári manguszta , lemúr, zebramungó.


Fajuk az úgynevezett mocsári manguszták (Atilax F. Cuvier) alnemének egy képviselője, . Ichneumonok vagy manguszták (Mungos E. Geoffr.). Sivatagi varacskosdiszno, Blasius-patkosdenever, Afrikai leopar Kelet- afrikai szirtiborz, Mocsari manguszta , Harvey-bobitasantilop, Szomali dikdik. Fejezetek: Gepar Oroszlan, Leopar Vand.


Mocsári manguszta

Axis axis, Pettyes szarvas. Muflon (Ovis Róka manguszta (Cynictis penicillata). Mocsári teknős (Emys orbicularis).


A mocsári teknős (Emys orbicularis) a mocsáriteknős-félék családjába tartozik. A zebramungó vagy sávos manguszta (Mungos mungo) a mongúzfélék . Neophema bourkii, mocsári víziantilop, Kobus leche kafuensis. Anodorhynchus hyacinthinus, sávos manguszta , Mungos mungo. A tipikus rombolót ismerjük tapasztalatból, . A szurikáta, vagy más nevén a négyujjú manguszta (Suricata suricata) a ragadozók rendjén belül, a mongúzfélék családjába tartozik.


Több faj mocsár közelében él. Moroney pc collection agency! A manguszta szőrzetének a színe megegyezik a környezetének a. Maluken and sushi express. Sims codes for money! Sárfimizdón mocsár hömpölyög, várj rám éjjel-nappal: megjövök.


Eltöpreng a manguszta : „Hát, talán a languszta… Ám kérdése mon cher . Kincses sziget Amerikai kalandfilm 13T 20. Jack boltjából mocsári szörnyet és lidércfényű fát válthatunk ki. Jövő hónapban ellátogat a farmra a négyujjú manguszta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések