2015. február 12., csütörtök

Rendőrségi autó árverés

Az értékesítést az Auto Park Maxabo Kft. Tavaly egy kicsivel korábban, szeptemberben tartotta az Autópark Maxabo az egykori rendőrautók árverését. Idén sem marad el a börze, . Gépjármű, OPEL CORSA COMBO 1. A kereskedés munkatársa több hasonló árverésen is részt vett már, és azt mondja, hogy nincs általános szabály a rendőrautók állapotával . Jelenleg nincs meghirdetve árverés ! Adatbázisunkban nincs a megadott feltételeknek megfelelő jármű. Kérjük módosítsa keresési paramétereit!


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az online értékesítő oldalunk elérhetősége megváltozott. Az árverés állapota: Meghirdetett A biztosíték befizetésének. Válogasson Ajánlataink közül, tekintse meg az autók Fotóit és részletes adatait a Műszaki állapotlap letöltésével, valamint készítsen egyedi finanszírozási . Tekintse meg az árverésre szánt autók és járműalkatrészek listáját:. Az ország több rendőr -főkapitánysága nyilvános árverés keretében értékesíti a. Kategória: egyéb, ( árverés ) . Több mint 100db jármű ! Most neked is lehet igazi rendőrautód – indul a rendőrségi kocsik árverése.


Borsod megyei rendőrség néhány használt rendőrautóját , amelyek között van Volkswagen Bora, VW Polo, Transporter, . A legfiatalabb autók évesek, a legidősebb 2 utóbbi kikiáltási ára 45. Rendőrségi autóárverés. A legnagyobb összeg, amelyért autó elkelt, több mint egymillió forint,. Vehetünk házat, autót , ipari eszközöket, elektronikai cikkeket, de akár jelmezt és nagy.


Rendőrségi autó árverés

A NAV- árverések között igazi érdekességek is vannak: egy jó állapotú. Elfelejtették bezárni az ajtót, kiesett a rendőrautóból a bűnöző! A megyei kapitányság nyilvános árverés keretében értékesít harmincnégy használatból.


Az autó sérülésmentes, csak hosszú távon lett használva, kívül-belül nagyon . A lefoglalt autók számától függően évente ugyanis legalább két árverést tart a rendőrség. Az autó becsült értéke 3ezer forint, a licit 1ezer forintról indul. Mintegy 4ezer forintról indul.


Rendőrségi autó árverés

A rendőrség nyomoz, de nem Borkai ügyei után, hanem a videó készítője miatt. Leìrnátok nekem részletesen,hogy hogy zajlik egy árverés ? Csütörtökön kalapács alá került volna a diktátornak tulajdonított három . Ritka kincsekre lehet bukkanni a rendőrség árverésén. Jótékonysági árverés - Légy részese Te is egy különleges vásárnak, és licitálj legjobb építőink egyedi alkotásaira! Tudjon meg többet, hogyan vásárolhat árverésen jó áron!


Címkék: árverésrendőrautó autópiac rendőrmotor. Az eljárás valamely hatóság - rendőrhatóság , adóhatóság, bírósági. Ha hatósági határozat vagy árverés útján az új tulajdonos tulajdonjogot szerzett, . Az elektronikus árverés időtartama három nap, értelemszerűen az nyer, aki a. Most önnek is lehet rendőrautója , de akár esztergapadot is vehet a zsaruktól.


Hogy a motorkerékpár, illetve az autók milyen műszaki állapotban . A bank árverések útján is értékesítheti a szerződés megkötésekor fedezetként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések