2015. február 16., hétfő

Királyrét útvonal

Töltsd le az útvonalat GPX-fájlként a GPS eszközödbe! Verőce Mentett útvonalak ,túraútvonalak,turistautak. A Szokolyához tartozó terület régen is nagy népszerűségnek örvendett.


Innen folytathatjuk utunkat Magas-Tax, Nagy-Hideg-hegy, illetve Csóványos . Beállíthatod lakhelyed koordinátáját a térképen ezen a linken.

Ha ezt megtesze az útvonaltervező a lakhelyedtől fogja. Kiralyret - Vac útvonalterv. Következő túránkon ismét a Börzsöny egy szegeletét járjuk majd be.


A kilenc állomásból álló útvonalon megismerkedhet az erdő és a tavak . A táv nem rövid (7km), ám a szintemelkedés sem sok, ezért nem . Az Országos Kék Túra útvonala érinti a települést. Verőce Csattogó völgy - Kárpát-haza templom - Verőce Csattogó völgy.

Közúti és légi online távolságmérő - hány kilométerre van, mennyi időt . Királyrét – Nagy-Hideg-hegy – Rakodó – Hangyás- bérc . A királyréti kiinduló pontja 2. Gánt – bauxit külfejtés – Sasfészek – Német János-völgy – Öreg-hegy. Kerékpártúra Budapest-Vác-Szob útvonalon. Ingyenes autós, túra, kerékpáros és repülős térképek on-line vagy GPS-be tölthetően. Vezetési irányok, távolságok útvonalon induló Visegrád. Rajt, táv, szint, szintidő: . Városok távolsága Budapesttől távolságmérés légvonalban: a legrövidebb út két hely között.


Távolság kalkulátor útvonaltervező térképe Budapestre, Budapestről. Az elmúlt évekkel megegyező helyszínről, a Cseresznyefai . A kis piros vonatról leszállva . Látnivalók az első napon: Kismaroson felkeressük a helyi Sváb Múzeumot, ahol teljes . Magyarkút-Verőce –Kismaros – Börzsönyliget – Szokolya . Már a királyréti rajtot követően elkezd emelkedni a terep, és a kaptatás egészen a. A völgy végéhez érve jobbra kb.

Belföldi útvonaltervező , nyomtatható útvonallal, és megyei matrica beállítási lehetőséggel. Az útvonal könnyű, km, nem meredek, de babakocsival nem járható. A részvétel nem igényel helyismeretet, minden verseny útvonalát a rajttól a célig. Egyszerű útvonal , mely a királyréti kisvasút mentén halad.


Ha valaki mégis elvéti az . A túrát minden résztávot körpályán. Menetközben kialakult egy harmadik útvonal változat is többek kérésére. Inóci-vágás - Kammerhof - Vasedény kh. Gyere velünk kirándulni a Nagy-Hideg-hegyre és Csóványosra!


A most következő útvonal legnagyobb előnye, hogy nincs benne . Séta a hárshegyi körúton. Találkozás: 20-kor a Nyugati pu. Utvonal : Diósjenő- Cseh-vári nyereg-Nyiredi-rét-Csóványos-.


A saját, nagyobb kihívást jelentő . Szentendre Tervezzen velünk Útvonalat ! Magyarországi útvonaltervezés - útvonaltervező , útvonalkereső.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések