2015. december 31., csütörtök

Diófa szeged svédasztal

Diófa szeged svédasztal

Látogass meg bennünket. Ha sok a maradéko elcsomagoljuk neked egy svédasztalos ebéd áráért! Korlátlan svédasztalos ételfogyasztás és élőzene.


Diófa szeged svédasztal

Hétvégén: szombat-vasárnap . Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek , vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Kedvükre válogathatnak a házias finomságok közül. Egy közel kétszáz fős nagy rendezvényünkön biztosították az ételeket és az italokat ( svédasztal ). Bőséges adagokat, nagyon finom ételeket kaptunk jutányos.


Minden foglalást közvetlenül a szálláshely igazol vissza. Ehhez segítségül hívjuk a szegedi Gong Pálinkaházat, mely nemzetgyőztes, több hazai és. A reggeli - ami svédasztalosnak volt hirdetve - a később jövőknek nem jutott . Svédasztalos reggeli, Kert (grillezési, bográcsozási lehetőség), Zárt parkoló. További szolgáltatásaik szállóvendégeik számára: éttermünkben ízletes svédasztalos reggelivel látják. Tel: +407706655— Foglalás, telefon, e-mail, fotók — Előleg és hitelkártya nélkül — Legjobb ár!


Diófa szeged svédasztal

Vasárnapi svédasztalos Ebéd. Tekintsék meg részletes vasárnapi ajánlatunkat a linkre kattintva! Minden kedves vendégének jó étvágyat . A tanfolyam menetrendje:.


Szeged , Boldogasszony sugárút 50.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések