2015. december 29., kedd

Esztergom bazilika kegytárgybolt

Esztergom bazilika kegytárgybolt

Kupolakilátó megfelelő időjárás esetén . Kegytárgy bolt a Kincstár bejáratánál, Ajándék bolt a Déli- toronyban, a pénztár . Van szószólónk az Atyánál. Jézus igehirdetésének célja az volt, hogy megismerjük az Istent. Az esztergomi Bazilika történetéről és érdekességeiről korábbi cikkünkben. Szent istván Bazilika hírei. Bélapátfalvai Ciszterci Apátság kegytárgybolt és Információs pont (web).


Esztergom bazilika kegytárgybolt

EGER - BAZILIKA Zarándokhelyek. Szeptember elején elkezdődik a bazilika felújítása – jelentette be Ficzek. A Szűz Mária-kápolna feletti toronyban könyv- és kegytárgybolt lesz, . Kegytárgybolt a kupola alatt nyíló Kincstár bejáratnál található. Esztergomban , a Bazilika dombja alatt. Hazánkban több székesegyház, köztük az esztergomi bazilika és számos templom tartja ezen a napon a búcsúnapját, vagyis ekkor ünnepli a templom . Pálfai Zoltán szegedi egyetemi lelkész közösen mutatott be az esztergomi bazilika altemplomában.


Bazilika Múzeum, az Egyházmegyei Kincstár és Könyvtár, az Apor-kiállítás, a Győri . Ennek emlékére készítették el a bazilika új bronzkapuját. A PLÉBÁNIA HATÁRAI: Dobozi . A világtalálkozó kezdetére befejezett átalakítás sajnos többet ártott a bazilika belső. Tihanyi Apátság évente . Máriapócson kegytárgybolt és új hangosító berendezés létesült (Széchenyi-terv).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések