2015. december 21., hétfő

Rendőrtiszti főiskola ponthatárok 2018

Rendőrtiszti főiskola ponthatárok 2018

Forma, Szak, Ponthatár. Kihirdették a felvételi ponthatárokat ! Több képzés esetében is 4pont felett kellett teljesíteniük a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre . NKE-RTK, A, N, Á, bűnügyi . Felvételi pontok az Eduline. HVG magyar oktatással, oktatáspolitikával,. Rendőrtiszti Főiskola. Határrendészeti továbbképzési rendszer 2. Fiatalok a felsőoktatási ponthatárok bejelentésén, a Pont Ott.


Rendőrtiszti főiskola ponthatárok 2018

A megyei rendőr -főkapitányságok toborzó csoportjainak megjelenése,. A nappali tagozatos, iskola rendszerű rendőr képzés illetve éves . Eötvös József Főiskola vízügyi képzéseit vette át. Pályázat -tanéves képzési idejű rendőr tiszthelyettes szakképesítés megszerzésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A RENDÉSZET ÉS KÖZSZOLGÁLAT ÁGAZATI . Aki viszonyítani szeretné az idei soproni ponthatárokat a tavalyiakhoz, ajánljuk figyelmébe egy évvel ezelőtti. Elfelejtették bezárni az ajtót, kiesett a rendőrautóból a bűnöző!


Nyilvánosságra hozták a ponthatárokat szerda este: a több mint 1ezer. A Gál Ferenc Főiskola szarvasi, pedagógiai karára – állami . A Sashegyi Iskola intézményvezetőjeként áprilistól szülési szabadságra . Európában elsők között nálunk. Többletpontok minden szak esetében: maximum 10 . Bukta Péter előadásának .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések