2015. december 23., szerda

Időkép szeged 30 napos előrejelzés

Délután elered az eső - Szerdán egy mediterrán ciklon éri el hazánkat, többfelé várható eső, keleten, északkeleten viszont késő délutánig száraz marad az idő. Szombaton már mindenhol sokat süthet a nap , kevés felhő lesz az égen, említésre méltó csapadék nem várható. Vasárnap marad az enyhe novemberi idő hosszabb-rövidebb napos időszakokkal, csapadék nem valószínű. Nyugodt, enyhe őszi idő - Kedd délelőtt még több helyen kisüt a nap , majd megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható.


Esős időre készüljünk - Csütörtök reggel az ország északi felén még több helyen eshet, de délután már csak keleten fordulhat elő néhol kisebb eső, zápor.

Tovább a térképes előrejelzésekhez. Máshol felszakadozik a felhőzet, és hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Hétfőn kezdetben a Dunántúlon eshet, majd napközben fokozatosan északkelet felé mozdul el, eközben gyengül a csapadékzóna. Reggel még eshet, délután kevés zápor jöhet - Csütörtök reggel az ország északi felén még több helyen eshet, de délután már csak keleten fordulhat elő néhol . Szeged napos időjárás előrejelzése.


Pénteken a Dunántúlon sokfelé ködösen indulhat a nap , délután keleten felhősebb, nyugaton naposabb időre van kilátás. Aktuális és óránkénti előrejelzés , hő, szél, felhőtérkép, radarkép.

A csapadék, felhőzet és a hőmérséklet . Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Up to days of daily highs, lows, and precipitation . Az OMSZ előrejelzés több időjárási modell eredményére, a szinoptikus szakember.


A napos valószínűségi előrejelzések naponta kétszer készülnek. Rövid és hosszútávú előrejelzés az Agroinform. Budapest órás időjárás előrejelzése. Eszméletlen nagy villám csapott le . Nincs semmi rendkívüli a mostani . Délután a változó felhőzet mellett egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Magyarország minden településével kapcsolatban aktuális időjárás, . Csapadék nem valószínű.


A szél napközben eros délkeleti lesz. Szerdán és csütörtökön is változóan napos , meleg időre van kilátás mérsékelt,. A pénteki nap és a hétvége időjárása.

Felmelegedés, de ónos eső is jöhet a hétvégén. Az Időkép videón illusztrálta a várható időjárást. Hétfőre várja az első idei havat több időjárás- előrejelző oldal is, igaz, valószínűleg még aznap el is fog olvadni. Piroslik az ország közepe az időkép légszennyezettség-térképén, vagyis igen.


Négynapos rendezvénysorozattal készül Dunaújváros az államalapítás. Harmadfokú hőségriasztást rendelt el az országos tisztifőorvos az OMSZ előrejelzése alapján: a létezhető legmagasabb riasztás szombaton . Hermi: Ez miskolci előrejelzés , másfelé biztos jobb lehet. Az okozott kár csak a fővárosban több tízmillió forint lehet, . Megjött a jövő heti időjárási előrejelzés - csatát vív az ősz a nyárral . Az irodalmi adatok szerint a naponta -liter tejet termelő tehenek megközelítőleg. Július első felét napos , nyári időjárás jellemezte, csapadék kevés hullott, de a levegő.


Növényvédelmi helyzetkép és előrejelzés a nyár végén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések