2015. december 22., kedd

Mobil online pénztárgép

Hordozható online mobil pénztárgép , beépített GPS vevővel. Alkalmas mozgó értékesítésre, kijáró szolgáltatás nyújtására. A legkisebb jelenleg kapható . CashCube Mini online pénztárgép kicsi, hordozható akkumulátoros. Mobilszolgáltató : TELEKOM.


Szállítási idő: Raktáron.

Egyaránt alkalmas állandó . Taxisok számára ideális választás! GPS-es mobil pénztárgép akció 50. Ft-os állami támogatással és teljeskörű NAV ügyintézéssel!


Ezt kínálja a Micra Nano M online mobilpénztárgép , Magyarország első . Fel kell-e mondanom a hűségnyilatkozatomat meglévő szolgáltatómmal . A változó telephelyen, mozgóboltban vagy mozgó szolgáltató helyen működő pénztárgépként csak hordozható pénztárgép helyezhető üzembe, illetve már . NAV felé történő dokumentálást és lejelentést, illetve a mobil szolgáltatóval . Hűségidő, illetve belépési és túlforgalmazási díj nélkül!

A Telekom kialakította az online pénztárgépek működéséhez kínált speciális szolgáltatáscsomagját, . Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Cégünk lehetőséget nyújt Önnek arra, hogy használt online pénztárgépet is vásárolhasson. Az online adattovábbítás alóli egyedi mentesítés egyúttal a pénztárgép kötelező. Amennyiben az új típusú pénztárgép üzemeltetési helyén a mobiltelefon. Online pénztárgép , vonalkódolvasó, mérleg, kasszarendszer, pénzkezelés.


Használt és új termékeket is kínálunk. Ha online pénztárgépre van szüksége, . FISCAL Online érintőképernyős. A szüneteltetést a mobil kommunikációs szolgáltató felé is jelezni kell, amihez csatolni kell a PTGTAXUZ. Az online pénztárgépek a mobiltelefon hálózatokon keresztül kommunikálnak a NAV rendszerével, ezért az új pénztárgépek vásárlóinak előfizetői szerződést . Tehát, ha rendeltél online pénztárgépet és közben megérkezik hozzád az. Az üzemeltetõ legfeljebb összesen öt darab pénztárgép cseréjéhez, beszerzéséhez.


A pénztárgépben mûködõ SIM chipre, azaz mobil adatkapcsolatra . Az EURO-50TE Mini online pénztárgép főként a kisebb üzletek számára készült. A készülék a több mint húszezer példányban értékesített ER-260-as mobil. Tekintse meg az általunk forgalmazott online pénztárgépek ismertetőit.


Ennyit fizetek az online pénztárgép „telefonszámlájáért, ami nem sok az.

Viszont az OnLine pénztárgépek ára és fenntartása nagyon drága. A gép árához jön még a havi mobil kapcsolati díj. A szervizelési és egyéb költségek. Ennyibe kerül majd az online pénztárgép üzemeltetése. NAV között adatkapcsolatot . Az online pénztárgép használatára valamennyi, a meghatározott tevékenységet folytató adóalany kötelezett,.


Pénztárgépek: kiválasztották a mobilszolgáltatókat. Például: mobil autómentés, mozgó húsbolt, stb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések