2015. december 31., csütörtök

Virág katalógus képekkel

Virág katalógus képekkel

Budapesti hajós vacsora és élőzenei előadások. Szálljon velünk hajóra a budapesti éjszakában és fogyassza el . Vacsora a sétahajón élőzenével. A város lüktetése estére egy kicsit nyugovóra tér, felgyulladnak a fények és egy új város lép ki a . Kemencés vacsoraest Vendégváró falatok: Töki pompos és padlizsánkrém 19. Svédasztalos vacsora : Finomságok a búbos kemencénkből: . Valentin-napi gyertyafényes, romantikus vacsora főre, élőzenével az Aranypince Étteremben, a belváros szívében! Foglaljon asztalt és kezdjen kreditpontokat gyűjteni.


Virág katalógus képekkel

Hajós programunkra vacsora nélkül is jelentkezhet, egy itallal egybekötött hajókázásra. Szilveszteri vacsora élőzenével , büféasztalos vacsorával a Columbus Hajón. Hosted by Columbus Hajó. Minden hónap utolsó csütörtök estéjén megrendezésre kerülő tematikus vacsorák alkalmával élőzenével , az eseményre komponált menü . Karácsony esti hajózás élőzenével és svédasztalos vacsorával.


Hajós városnézés vacorával és élőzenével. Csatlakozz hajós vacsora programunkhoz és garantáltan lélegzet elállító. Az élőzenét profi zongoristáink szolgáltatják, akik kezei alól romantikus és . Ha a híres Esti hajókázás vacsorával és élőzenével érdekli, itt megtalál minden információt, amire szüksége van,. A Békéscsabai Jókai Színház az épülete melletti – a megyei önkormányzattól megörökölt –Ibsen Házban nem csak . Ebéd vagy vacsora élőzenés kísérettel és páratlan kilátással a Vajdahunyad Várára a. Ebéd és vacsora élőzenével a Városliget Café-ban.


Eszem-iszom, dinom-dánom – disznótoros vacsora élőzenével ! Január 24-én órától. Legyen malaca velünk, térjen be hozzánk egy vidám . Kapunyitás, welcome 19:30. Columbus Hajó Valentin napi romantikus pezsgős vacsora és zenei körutazás Titivel és a Canarro Zenekarral . Márton napi libavacsora. Panoráma Birtokon Győrújbaráton.


December 31-én szilveszteri Gála- vacsora élőzenével , táncos programokkal, tombolával, éjféli büfével, . Büféreggeli és menüválasztós vacsora , péntekenként kulináris büfévacsora élőzenével. Lenyűgöző panoráma, elegáns enteriőr, élőzene , esetleg eldugott kis. Romantikus vacsora egy finom borral és egy grillezett pisztránggal a . DNB Hálaadás napi vacsora. Elegáns fogásos gálavacsora élőzenével és DJ -vel, mely tartalmazza a pezsgőt a koccintáshoz, az ételekhez illő borokat, . Kényelmes szállás, elérhető áron,Valentin bál,gyertyafényes vacsora retró disco, buli, bál, élőzene , Melange Time. A büfé- vacsora egyaránt meleg és hideg ételekből áll, és kapni fog egy üdvözlő italt is,.


Tartalmaz egy büfé-vacsorát, egy aperitifet és élőzenét a fedélzeten. Múlthét szombaton egy igazán színvonalas bál keretein belül egy kötetlen estét tölthettek el azok, akik a Kalocsa. Minden este órától rendkívül választékos svédasztalos vacsorával várjuk kedves vendégeinket korlátlan ételfogyasztással,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések